Neden olmasın. Acun'un kalan son akrabaları Bursa-Gemlik'te yaşıyor. Bursaspor'un durumuna üzüldüğünü daha önce bildirmişti. Eh logosu, şampiyonluğu, tarihi ile de cazibeli bir futbol kulübü değil mi Bursaspor? Acun dese ki bir deneme yapacağım bakalım kaç kişi gelecek tribüne. Kanımca en az 15 -20 bin kişi stad kapıları kapandığından dışarıda kalır.  Hazır Acun Bursa semalarında görünmeye hazırlanıyorken çiçeği burnunda başkan Recep Günay "iyi bir aday çıkarsa başkanlığı bırakırım!" demeci sıcacık masada duruyorken neden Acun başkan olmasın?

Acun, dipten gelmeyi bildiği gibi, zirvede ne yapacağını da bilen bir kişiliğe sahip. Eğer niyetine girerse Bursaspor 2. Şampiyonluğu kazanabilir.

Bursaspor un yeni başkanı eski başkandan farklı olarak ne katabilir  ne yapabilir Bursaspor için? Kocaman bir soru işareti. Yeterli fonu, sponsoru ve vizyonu yok ise bulunduğumuz noktadan geriye düşmemiz an meselesi. Hasan Ayaroğlu ayrılmış. Kubilay takım arıyor. Enver Cenk Şahin de mutsuz hisseder ve gençler de bu yazı iyi değerlendirmezlerse ligin üçüncü maçından sonra "başkan istifa" ya da  "Acun Başkan Bursa Şampiyon" diye haykıran tribünleri duyarız...