Beyoğlu Yeniçarşı FK karşısında izlediğimiz timsah değildi de sanki timsah yavruları idi. Yaş ortalaması 21 olan bu yavruları nasıl eğitmek gerekir bilmiyorum zira yetişkin timsah olamadan nehirde boğulabilirler ya da başkalarına av olabilirler. Zaman zaman parlayan mücadelelerini gördük evet ama ligin sonlarına gelindiğinde her takım fizik kondüsyon açısından iyi durumda o nedenle bu mücadele yetmedi. Yaratıcı futbolcu eksikliği var demiştim Çağatay’ın dönüşünü bekliyoruz. Onun yokluğunda geriden uzun paslarla neden ileri çıkılmaz? Yaratıcı oyuncu eksiği varsa geriden kısa paslarla bu yavru timsahları avlıyorlar. İki-üç pas üst üste yapamıyorlar ne yazık ki. Ancak o kadar şanslılar ki (Allah genç şansı vermiş) direkten dönenler direği yalayanlar, Deniz’de eriyenler sayesinde farktan kurtulduk. Bence 2000 doğumluların 24 yaşında olduğu bir durumda ergenlikten çıkmış yavru timsahlardan daha başka maharetler bekliyoruz. Bunda da son derece haklıyız. Antrenör değişmiş, başkan yenilenmiş, tribünler dolmuş. Bunda da son derece haklıyız.

İşte size timsah yavrularının benim gözümden karnesi:

Deniz Aydın**: Geçtiğimiz yıldan çok uzaklarda. Hatalı çıkışı gole neden oldu. Ancak kurtardıklarını sayacak olursak sahanın iyilerindendi denebilir.

Furkan E. Ünver: **: Uzun top çalışması yapması gerekir. Onda bu potansiyeli görüyorum. Yaratıcı oyuncu eksikliğinde bu çok işe yarar. Beyoğlu’nun attığı golü tüm ekip ve Furkan dikkatle izlemeli.

Ertuğrul Kurtuluş: **: Golde hatası var ama defansın vazgeçilmezi durumunda.

Berat Altındiş *: Geçtiğimiz yılın çok çok uzağında. Üzerine koyamayan futbolculardan biri.

Abdullah Tazgel *: Kanat oyununa en hakim oyuncu iken şimdilerde o görüntüden çok uzak. Kadro dışı kalması sebebiyle güçten de düşmüş. Aslında ben buyum deyip kendini ispat için tek bir mücadelesini göremedim.

Ömer T. Görgüç **: Takım oyuncusu olma yolunda ilerliyor ama takım timsah yavrularından oluşunca o da çok ortalarda görünmüyor.

Eren Tunalı ***: Tavrı olan tek futbolcu. Muhtemelen scout ekiplerinin radarına girmiştir. Ferdi Kadıoğlu’nun başlangıç hallerine sahip. Şu kadroda vazgeçilmezlerden.

Barış Dalkıran *: Geçtiğimiz yıl çok fazla sorumluluk alıyordu. Ağır abiler gitti daha fazla öne çıkması gerekirken ne yazıkki tam tersi bir görüntü ortaya koyuyor. Geleceğin Dr. Socrates’i (Brezilyalı efsane futbolcu) diye lakap takmıştım ama şu an o lakabı geri alıyorum. 

Kerem Dede *: Gençliğinin verdiği enerjiyle oynaması lazım ancak verilen görevleri yapmakla meşgul olduğundan kendini gösteremiyor

Mustafa Genç **: Ah Mustafa Ah. Güçlü karakter idi. Tam bir dinamoydu. Ama şu sıralar form düşüklüğü gösteriyor.

Emre Tepegöz **: 2003 doğumlular artık 21 yaşında yani kemik gelişimi tamamlanmış ergenlik bitmiş falan. Olgunlaşmış olması gerekir ama o da hâlen timsah yavrusu