Başlığı görünce bir geri dönüş sinyali mi diye algılamadığınızı biraz gündemi anlatmak isteyişimi  anlamışsınızdır. Bursaspor’a Özer Hurmacı’nın geri dönüş ihtimali gündeme bomba gibi düştü. Ancak ne yazık ki ben biraz karamsarım. Gelip gelmemesi ile değil gelirse takım içi dengelerin nasıl değişeceği ile ilgili. Özer Hurmacı’nın fiziki son halini bilmiyoruz. Oynatsan bir türlü oynatmasan öbür türlü. İsmail Ertekin hocanın patronajına kalıyor iş.

Yıllar sonra Maradona’yı Türkiye’de görünce dumura uğramıştım. Belini kıvıra kıvıra İngiltere’ye attığı o golü gördükten sonra rahmetliyi Türkiye’ye getirdi bir arkadaşı ve görme şansımız oldu canlı olarak. Ancak benim için tam bir hayal kırıklığı olmuştu tabi.

Özer Hurmacı, nasıl antrenman yapmıştır, nasıl bir diyet uygulamıştır bilmiyoruz. Hangi mental durumdadır bilmiyoruz. Özer Hurmacı ağır abidir. Eee takımda üç tane ağır abi vardı. Özer onlardan daha büyük olacaktır. Bu sorun yaratır mı? Takım içi dengeler bozulur mu? Bu iş bu saatten sonra biraz da psikolojiyi iyi yönetme işi. Ben ilk devrede psikolojiyi iyi yönetemediğimiz birkaç kayıplı maç gördüm.  

Transfer tahtası açılırsa bir diğer isim Batuhan Karadeniz. Son derece agresif olduğunu ve çalıştığı hocalarla münakaşalarını biliyoruz. Sercan Yıldırım hayranıydım. Survivor dönüşü durumu iyiyse hani son kozlarını oynarken görmek isterim. Kaleci Ivankov’un tadı damağımda kaldı. Kaleye koy oynar, forvete koy orda da oynar ve gol atar. Batuhan Karadeniz ile çift forvet olurlar.

Bence miyopik bakış açısıyla ani kararlar vermeyelim. Bu transferlerin sonraki aşamalarını da görebiliyor olmamız lazım. Bataklıktayız bulduğumuz her dal parçası sağlam mı? Gevrekse ve kırılırsa biz bu aşağı momentumla daha da dibe gider miyiz?

Bu isimler ve bu isimleri Bursaspor’da görmek isteyenler bana hiç alınmasın. Bursaspor kişilerden daha önemlidir bence.