‘Yeliz’ dediğimizde çoğumuz meclisteki bilgileri açtığı sahte hesapla dışarı aktaran erkek vekilimizi hatırlar sanırım.

Bizim Yıldırımlı Yeliz, içimizdeki keklikleri (!) avlamak için ötücü kuş olarak Türk Bayrağını ve İYİ PARTİ amblemini seçerek en hassas, en can alıcı noktayı kullanmaktadır.

İlk paylaşım tarihine bakılırsa Yıldırımlı Yeliz bu hesabı yaklaşık bir ay önce açmış. Arkadaşlık teklifi gönderdiği takipçilerine şirin görünmek ve sempati kazanmak için 30 Ekim tarihli paylaşımıyla kustuğu zehri dikkate almazsak, olumlu paylaşımlar yaptığı görülmektedir. Dikkatli bakan biri ilk anda bu hesabın başka bir amaca yönelik açılmış olduğunu anlar. Ancak, çoğu insan dikkat etmediği için gözden kaçırıyor.

Yıldırım’da İYİ PARTİ delege seçimlerinden sonra paylaşım yapmadığına bakıldığında neye yönelik açıldığı anlaşılıyor. Ne yazık ki çoğumuz, bu tür arkadaşlık tekliflerini incelemeden kabul ederek, farkına varmadan kötü niyetli odakların çıkarına hizmet ediyoruz.

Unutulmamalıdır ki, gafletin bir adım ötesi ihanettir! Bu tür hesaplara yazacağımız yorumlar, koyacağımız beğeniler asla mensubu olduğumuz topluluğa hizmet etmez. İncelemeden, farkına varmadan bu tür paylaşımları beğenen, yorum yazan veya paylaşan kişi kendi davasına değil, bu hesap sahiplerinin çıkarlarına hizmet eder.

İsme bakar mısınız? Duvarında Türk Bayrağı, profilinde İYİ PARTİ amblemi! “Tabanın sesi!”  Kulağa ne kadar hoş geliyor değil mi?

Profiline koyduğun amblem dikkate alınacak olursa bu düpedüz bir ihanet değil, ihanetten de ötedir. Bu kadar zararı bir guruba düşman veremez.

“Tabanın sesi!” Hangi tabanın sesi? İYİ PARTİ tabanının sesi olmadığı açıkça ortada. “Tabanın sesi!” tabanın açık ara oy farkıyla seçtiği İYİ PARTİ İl Başkanı Selçuk Türkoğlu’nu hedef alır mı?

Aşağıdaki soruları daha da çoğaltabiliriz. Bunların cevabını siz okuyucularımın takdirine bırakıyorum.

Delege seçimi yapılırken salon içinde yaşanan olumsuzlukları an be an İYİ PARTİ ile husumet içerisindeki sözde gazeteci ve diğer odaklara gizlice aktaran kişilere ne ad verilir?

Delege seçimi sırasında salonda meydana gelen tartışmanın videosunu gizlice çeken, çektiği videoyu İYİ PARTİ ile husumet içerisindeki odaklara aktaran kişiye ne ad verilir?

Taktığı at gözlüğüyle bir noktaya odaklandığı noktanın dışında başka yeri görmeden her şeyin en iyisini sadece kendisinin gördüğünü sanan büyük düşünürün(!) hezeyanına ne denir?

İstişare ederek birlikte karar vermek yerine, kendi listesindeki yol arkadaşlarına dahi aldığı direktifleri dikte ettirmeye çalışan, direnç gördüğünde direnenlere “Hain!” yaftası yapıştıran, sırf bu yüzden kendilerinden uzaklaşanların bazı noktalarca ayartıldığını iddia eden takım liderine ne denir?

İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener’in Mart 2020’de söylediği sözleri, delege seçiminin yapıldığı gün söylenmiş gibi göstererek algı oluşturma çabasında ve ‘sevinç’ le aynı zamanda paylaşan “Tabanın sesi!” ve diğer kişilere ne denir?

Ey “Tabanın Sesi! Ortamı provoke etmek için göz önünde yaptığın bütün edepsizlikleri başkalarına yaftalayarak, daha sonra da sayfanda paylaşarak tam bir provokatör olduğunu kanıtlamıyor musun?

“Tabanın Sesi!” ile arkadaş olan İYİ PARTİ mensuplarının bu sayfa ile ilişkilerini gözden geçirmeleri ve derhal arkadaşlıklarını sonlandırmaları gerekmez mi?

Takdir sizlerin, saygıdeğer okuyucularım.