‘Bu da nedir hocam’ diyorsunuz  gibi geliyor başlığı okuyan siz değerli BURSASPOR’sever dostlarımdan!!

Evet dibe vurdu… Lami cimi yok, bırakalım ‘eskiden bu takım var ya bu takım’  klişe edebiyatlarını!

Evet bu takım Anadolu’da devrim yapmış İstanbul hegamonyasını Trabzonspor’la birlikte yıkmış, Inter Toto’larda hafızalara Musisi ve arkadaşları ile ‘Timsah Yürüyüşü’ diye bir ekol yaratmış ,Türkiye Kupası’nı müzesine koymuş ,efsane Teksas tribünleri ile her gelen takım ve taraftarını titretmiş efsane mi efsane, hem de dibine kadar muhteşem bir camiadır Bursaspor !!!.

Evet gelelim yazımın başlıktaki anlamına;

Öncelikle dibe vuran biri için daha da aşağısı olamaz o zaman birlik olup ‘sen, ben ve bizim oğlanlar’ olarak “o çalmış, bu götürmüş, bu yemiş ve bu hani bana demiş” tekerlemelerini bir kenara bırakıp (ki onları camia olarak Allah'a havale ettik!)en dipten çıkmak için parmak uçlarına basıp tekrar yukarıya doğru hamle yapma zamanının geldiği kanısındayım (sonra çok geç kalmış olmamak için)

Bunun yolu da kimse babamızın oğlu değil fakat taşın altına elini bırak gövdesini koyan bu yönetime, yıllardır ‘Bursalı teknik adam’ diye inlediğimiz Tahsin Tam Hoca’ya, İsmail Ertekin Hoca’ya ve bu acemi evet ama yürekli bizim oğlanlara güvenmek zorunda olduğumuzu düşünüyorum.

Tahsin Hocamın Mesut Bakkal, Samet Aybaba, Christoph Daum, İrfan buz hatta Mustafa Er kadar kredisi yok mu sizce?

Ki o beylerin eline verilen imkanlar ve şartlar bugünden çok daha iyi vaziyette idi ama ona rağmen gelen yönetimler ve harami saltanatları ile durumu buralara kadar getirdiler.

Ben naçizane diyorum ki camianın geldiği şu durum hepimizin malumu… Geçmiş imparatorluk durumunu inkar etmeden fakat bugünün gerçekçiliği ile bırakalım şampiyonluk türküsü söylemek yerine bu cenaze nasıl kaldırılır tüm gerçek Bursaspor severler olarak ona bakmalıyız diye düşünüyorum.

1.Önce şu an iyi niyetle görev alanlara köstek değil destek olacağız.
2.Bu lig uzun bir maraton bu piliçlere güvenip iyi günde kötü günde destek yanlarında olacağız.
3.Bir an önce kulübün içinde bulunduğu borç batağından nasıl kurtulur bunu planlamasını yapacağız.
4.Bu önceki maddedeki durum bana göre bu çocuklara güvenir ve desteklersek sporcu satışından gelecek gelirler le çok daha çabuk hafifletilebilir.
Yani geçmiş, bitmiş, yıkılmış Osmanlı'nın derdine yanmaktansa, yeni gençlerle, yeni Cumhuriyet’ler kurma ideallerinin acil startını hem de hepimiz tüm Bursa ve SEN,BEN VE BİZİM OĞLANLAR olarak hepimizin vermesi gerekmektedir yoksa Allah muhafaza bu günleri arar duruma geliriz benden söylemesi!!.

Kalın sağlıcakla...

Yeşil Beyaz günler dilerim, Bursa'ma ve Bursaspor'uma saygılarımla.