Geçtiğimiz hafta Isparta 32 Spor’a iç sahada kaybeden ve deplasmanda karşılaştığı Arnavutköy karşısında futbol tabiriyle top görmeyen Bursaspor, ilk yarıda top organizasyonunda falsolu topu auta gider diye seyreden defans oyuncuları arasında, Kaptan Mert’in arka direğe kestiği topu kafayla tamamlayan ev sahibi takımın golcüsü Furkan Yaman’ın golüne engel olamadı.

Oyun içinde rakibi kovalamanın yanı sıra arada bir topla oynama şansı bulan Yeşil Beyazlı futbolcuların pres karşısında geri vitese mecbur kalarak, kaleci Canberk’e yönelmeleri, tempoyu ve futbolun kalitesini düşürürken, Bursaspor’un hücum girişimleri Enver Cenk’in bireysel ataklarındaki top kayıplarıyla eridi.

Arnavutköy takımı Mert Caymaz’ın liderliğinde ayağa paslarla merkezden ve kanatlarla geliştirdiği ataklarla gol ararken, defansta yapılan hataları telafi eden kaleci Canberk, farkın açılmasını önledi.

İkinci yarıya golle başlayıp, rahatlayan Arnavutköy takım performansıyla göz doldurdu.

61’de defanstan çıkarken kaptırılan topta, Adem ceza sahasına girip, sol çaprazdan attığı şutla skoru 3-0 yaparken, Bursaspor da maça havlu atan taraf oldu. Açıkça ifade etmek gerekirse, kalede Canberk, forvette Enver Cenk Şahin ile hadi Mustafa Genç ile Berat’ı da sayalım, bu takımdan çıkarırsanız ayağına top yakışan başka bir isim bulmanız maalesef mümkün değil.

Sonuç olarak, mevcut yönetim Türk futbolunun çınarı Bursaspor’u uçuruma düşmekten kurtarmak istiyorsa, transfer tahtasının açılıp, ikinci yarı için bu takımın kesinlikle takviye edilmesi şart!

Yoksa…

Bursaspor’un kaybolup gitmesi mukadderat olacak.

Ayrıca
Adını bilmediğimiz takımlarla, adressiz sahalarda oynarken,
BURSASPOR KÜMEYE tezahüratına reaksiyon göstermeyen/umursamayan, YÖNETİM, TEKNİK HEYET ve OYUNCU GRUBU, ARMA/FORMA adına hiç mi rahatsız olmuyorsunuz?

***

Özlüce lokanta değildir
Sıcak yemek çıkarmayı, yeterli görenler de,
VİZYONSUZdur.
O kadar!..