Özer Hurmacı liderliğinde maç kaybetmeyen Bursaspor, 3 puan geriden takip ettiği  Arnavutköy Belediyesini  yenerek,rakibiyle puanları eşitledi. Uzun süren bir sakatlıktan sonra formasına kavuşan Kaptan Enver Cenk Şahin ve Hasan Ayaroğlu'nun  etkili bir futbol sergileyerek göz doldurdukları karşılaşmada, forvette yer alan Berat ve Çağatay'ın bireysel becerilerinin yanısıra, birbirleriyle gösterdikleri uyum ve  aynı futbol dilini konuşmaları, galibiyeti getirdi.

Konuk Arnavutköy Belediyesi ise, geçiş oyununda ve hızlı gelişen Bursaspor ataklarında, savunmasında verdiği açıklar ile zayıf bir takım kimliğindeydi.

***

Maçın henüz başında, Tolga'nın pasında Kubilay'dan seken topla buluşan Berat Ali'nin yay üzerinden şutu,yan direği sıyırmasa,karşılaşmaya yenik başlayabilirdik diye düşünürken,  Hasan ve Cenk Şahin'in paslaşarak cezasahasına getirdikleri topu alıp,kaleyi gören Berat Altıntaş'ın şutu yeşil-beyazlıları öne geçirdi.

19'da Hasan ile başlayan atakta,  Enver Cenk'in pasına hareketlenen  Berat Altındiş'in yerden pasında, penaltı noktası üzerinde topla buluşan Çağatay,ikinci golü kaydeden isimdi. Gelişen karşı atakta ise, Adem Metin'den gelen topu cezasahası dışında yakalayan Hakan Turan'ın gelişine attığı şutla nefis bir gole imza atarken,32'de Bursaspor'un rakip savunmayı çaresiz bırakan mükemmel golünü keyifle izledik.

Hasan Ayaroğlu ile başlayan hızlı atakta, Enver Cenk'in dikey pasına fırlayan Berat'ın,kaleciyi üzerine çekip alda at dediği pozisyonda Çağatay,belki de futbol kariyerinin en rahat golünü kaydetmiş oldu.

***

İkinci yarıda skoru yeterli görüp, kontrollü bir futbol anlayışıyla  oyunu yarı sahasında kabul eden Bursaspor,gol arayan taraf ise Arnavutköy Belediyesi'ydi. Ancak, Bursaspor kalesine toplu halde yüklenen ve defansında derin boşluklar bırakan konuk takımın  biletini kesen ikili, Kaptan Enver Cenk  ile yine günün golcüsü Çağatay'dı, 61'de santradan aldığı topla dripling yaparak cezasahasına giren ve  kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda,yanındaki Çağatay'ı gören Enver Cenk asisti yapan, Çağatay'da golü atan futbolcuydu. Maçın kalan dakikalarında futbolu özlediği görülen Enver Cenk Şahin'in 

geliştirdiği ataklar ve şut denemeleri skoru değiştirmedi. Sonuç itibariyle; oyun disiplininden uzak ve  savunma direnci düşük  Arnavutköy Belediyesi'ni  net bir skorla geçen Bursaspor'un, bu ligde tecrübe kazanan kadrosuyla  önümüzdeki sezon için, zirve mücadelesine  yönelik umutları güçlendirmiş olduğunu ifade diyebiliriz.