Lig düşeli 1,5 aydan fazla zaman geçmesine rağmen maalesef ne yönetimden ne herhangi bir çevreden Bursaspor Taraftarlarının yüreğine su serpecek bir açıklama gelmedi,gelmiyor.Geçen seneden azda olsa tecrübelenen Vefa gibi ,Tuğbey gibi isimler menejerlerin sözlerine kapılarak sözleşmelerini tek taraflı feshetmeleri neticesinde görünen o ki taraftarlar iyice karalar bağlıyor.Tahtanın kapalı olması nedeniyle işlerin sıkı tutularak en azından geçen seneden tecrübeli ayakların takımda tutulması beklenirken ard arda gelen fesih haberleri resmen şehirde kötümser bir havanın hakim olmasını sağlamış oldu.

ÖZER HURMACI BİR ŞANSI HAK EDİYOR

Başkan Ömer Furkan Banaz’dan yada yönetimin hiçbirinden taraftarın beklediği açıklama gelmemesi ve tamamen sessizliğe bürünmeleri çok ilginç.Bu arada Özer Hurmacı’nın haber göndererek istenmem halinde gelirim demesine rağmen Tahsin Hoca’nın Özer’e mesafeli olduğu yönünde çıkan haberler hiç de iyi olmadı.Genci,olgunu,yaşlısı bütün futbolcuların terk etmeye çalıştığı Bursaspor’a gelmek isteyen Özer’e bence bir şans verilmeli.Özer bunu hak ediyor.Takımın kalanına ağabeylik yapacak bir futbolcu aslında Bursaspor’a bu sene çok gerekli.

 

AKLINA GELEN FESHEDİP GİDEMEMELİ

Tahtanın açılması yönünde her hangi bir gelişme yokken,sözleşmeleri devam etmesine rağmen fesheden ,kaçıp giden Vefa ve şuanda  takımdaki en değerli futbolcu pozisyonunda olan Tuğbey ile ilgili federasyona başvurulması iyi ama bunun mutlaka taçlandırılarak örnek teşkil edilecek şekilde yeni federasyondan da bu yönde karar çıkarılması sağlanmalı. Sonuçta burası 2.Lige düşse de Bursa ve Bursaspor.

 

Bu sene tekrardan diriliş yılı olması için , hep birlikte bir bütün halinde hareket etmeli,en azından ligin ilk 10 maçında hem takıma ,hem yönetime hem de teknik kadroya tam destek verilmeli. Eğer ilk 10 hafta iyi geçerse her şey daha iyi olabilir.Geçen sene 2.Lig’de kiralık oynayan oyunculara görünen  o ki bu sene çok daha fazla iş düşecek.