Hasan Ayaroğlu, Kubilay Sönmez, Enver Cenk Şahin haricinde 37 gençle yola çıkan Bursaspor yeni sezona vira bismillah dedi. Tahsin Tam ve İsmail Ertekin idaresindeki gençler bir haftadır yoğun tempoda çalışıyorlar. Ramazan Keskin ve Onur Atasayar’dan da camia mutlu bir haber bekliyor. Tuğbey ve diğer vefasızlardan ümit kesilmişe benziyor. Kapıyı çarpıp da giden bu yüzsüzlere hukuki yollarla mutlaka gerekli cevap verilmeli.

   37 genç ve 3 tecrübeli ayaktan güzel 2.Lig’de zorlanmayacak bir kadro kurulacağından şüphem yok. Tahsin Hoca play-of yarışı içerisinde olacaklarını söylese de ilk yarıda yarıştan kopmayan Bursaspor’umuzun devre arasında tahtanın da kırılması ile birlikte direkt çıkabilecek bir potansiyelde olduğu unutulmamalı. Sosyal Medyada vesaire genç bazı isimlerin bir haftadır yapılan antrenmanlarda göze girdiği ve amatör sözleşmeleri olduğundan bazı takımlarla anlaşma arefesinde oldukları yönündeki haberlere bu saatten sonra inanmak istemiyorum. Yönetimin bu konuda gerekli çalışmayı yapmasını her iki hocadan gelen rapor doğrultusunda ligin başlamasını beklemeden hak eden Bursalı, Bursasporlu, Bursa’ya nakitle değil gönül bağıyla bağlı gençlerle bir an evvel imzaları atmaları lazım.

       Gerçek bir diriliş hikayesi yazılması için hep birlikte el ele verilerek bu sıkıntılı sürecin bu şekilde atlatılması çok önemli.2 sene önce yine kısıtlı çoğunlukla gençlerden oluşan kadro ile 1.Lig’de bile play-of'u ucu ucuna kaybeden Bursaspor’umuzun güzel bir kadro seçimi sonrasında 2.Lig’de tarih yazmasının zor olmadığına inanıyorum. Gerekli olan sadece 3 tecrübeli futbolcu ile gençlerin kaynaşması. Kağıt biletin bu sene taraftar açısından da bir kolaylık olacağı çok net. İlk maçlarda özellikle iç sahada taraftarın gençlere ufak tefek hatalarda destek olması gerektiğini söylememe bile gerek yok sanırım. Çünkü geçtiğimiz yıllarda bazı durumlarda taraftardan gelen homurtuları daha dünmüş gibi hatırlıyorum. Hata olduğunda dahi destekleyici alkışlarla gençlerin morallerinin yerinde kalması sağlanmalı. Son olarak da futbolcu arkadaşların hak edişlerinin zamanında ödenmesi ile Bursaspor’umuzun küllerinden doğacağı bir sezona  uzak olmadığı  inancındayım.