Uzun bir zaman sonra ununu elemiş Balıkesirspor haricinde ligde kalma iddiası olsa da ligin hedef belirlemiş takımlarından biri olan Kocaelispor’u yenmemiz üç puan haricinde de birçok şey takıma katacaktır. Bizim alt sıralardaki rakibimiz Kocaeli’ni yenmemiz haricinde Denizli’nin, Menemen’in, Bolu’nun da kaybetmesi gerçekten üst gruba iyice yaklaşmamızı sağladı. Takım mağlupken yol gösteren çok olur ben o yüzden galipken bir şeyler söylemek isterim.

Alaskarov  gerçekten de son iki maçta resmen saç baş yoldurmasına rağmen, bütün gelen hocaların tek kesmedikleri isim neredeyse yine kendisi.Madem banko oyuncu artık bulduğu net pozisyonları gol yapması lazım.Nerede o eski Bruno. İlk yarıda ki Bruno’nun yanına bile yaklaşamıyor şimdiki Bruno. Ligin başından beri bir kaleci arayışımızdır gidiyor ligin bitimine 7 maç kalmasına rağmen.Son olarak Kocaeli maçında Genç Deniz ilk maçına çıktı.

Stoperler rakibin fazla ceza sahasına girememiş olmasından dolayı fazla sırıtmadı. Kaptan Burak önceki maçlarına oranla daha gayretli, Hasan’da daha çalışkandı, kaleci hatasından da olsa vuruşu güzeldi. Kubilay’ın hırsı yerinde olmasına rağmen Bifouma hala daha beklenenden uzaktı. Topu kaptırdığında el kol hareketleri yapacağına takibe geçmesi yararına olacaktır.Son bir sözde Pedro’ya Mutlaka ama mutlaka Pedro’nun ceza sahası içerisinde topla buluşturulması lazım.Yan orta ve muz ortalarla beslenen Pedro’nun bence kafa gollerinin ayakla atacağı gollerden çok daha fazla olacağı kanatindeyim.  Şimdi cuma günü İstanbulspor’un rakibiyiz. İstanbulspor son 8 deplasman maçını kazanırken içeride bu kadar iyi değiller nedendir bilinmez. Belki de bu bizim şansımızdır. İstanbul’a bizim son yıllarda hatta şansımızda tutar.Geçen sene genç ağırlıklı kadromuzla deplasmanda 3-0 geriden gelip 3-3'ü bulup  nerdeyse kazanıyorduk. Öyle ya da böyle son üç maçta 6 puanla 25 olan puanımızı 31 yaptık ve üst yarafla farkları epeyce kapattık. Şimdi bundan sonra alınacak her puanla son dörtten bir an evvel kurtulmalıyız.