Ben inanıyorum ki bu ligden biz, sevsek de sevmesek de  teknik direktör ve oyuncu performansları zikzaklı olsa da  elimizi kolumuzu sallaya sallaya çıkacağız. İte kaka da olsa puanlar üçer üçer gelecek ve hedefi tutturacağız.  
Kadro kalitesi ve futbol kültürü ile her maç rakiplerine oyun ve skor anlamında üstünlük kurması beklenen Bursaspor’u bu sezon hiç bir  kimse beklemesin! Kötü oynasın üç puan alsın yeter.  


Bu maçta önceki haftalardan farkımız,oyuncularımızın “üç puan alacağız”  mesajını son dakikaya kadar hırslı ve istekli oyunlarını taşımasıydı. Özellikle Özer bu takımın gelecek haftalarda kilit açıcı oyuncusu olacak. 90 + 5'te gol atmak için yaptığı mücadele gerçekten kırk yıllık Bursasporlu gibiydi. Alkışı hak etti. Ben şahsen bu hırsını görünce ümitlendim.


Galip gelmek,hele deplasmanda galip gelmenin keyfi bir başka oluyor. Bu maçta üç puan önemliydi. Adana da rahat galibiyet alınacağı düşüncesine katılmıyorum. Bu ligde hiç kolay maç yok. Her maç çok zorlu ve üç ihtimalli.
TEKMELER HAVADA UÇUŞUYOR
Bursa olarak kabul edelim biz bu sene 1. Lig takımlarıyla oynuyoruz. Fiziki mücadele, tekmelerin havada uçuştuğu, hakemlerin yetersizliği, sahaların kötülüğü ve en önemlisi rakip oyuncuların üreten değil bozan oyun anlayışını tercih etmeleri üzerine kurulu bir lig bu lig. 


Adanaspor, kendi sahasında yenilmeyen, son hafta çıkışa geçebilmek için hocası değişen bir takım. Bursaspor maçına da yeni bir sayfa açmak için çıkmışlar. Belki çok kolayca galip gelecektik ama savunmadaki kaleci Çağlar ve Lato, Anıl’ın akıl almaz hataları maçı gereksiz yere zora soktu. Çağlar ayakla oynaya oynaya topu tutmayı unutmuş görünüyor!. Bu kadar kolay gol yemeye devam edersek süper lige çıkışımız tehlikeye girer.....
HAFTALAR SONRA KUBİ
Bu önemli maçta sahada Selçuk, Shehu, Burak Kapacak, Özer ve Lato yorulan ve yüreği ile oynayan oyunculardı. Kubilay haftalar sonra gol attı asist yine Burak Kapacak'tan geldi.
Saha içinde iyi bir kaptan olan Selçuk, topla oyunda Kubilay ile birlikte çok top kaybettiler. Tabii burada en çok topla buluşmak isterken risk almalarını da göz ardı etmemek lazım. 
2-2  beraberlik  golünden sonra  Yalçın hoca Lato’yu çıkararak, üçlü savunmaya. Ramazan’ı alarak hem orta sahaya dinamizm getirdi hem de  orta sahayı kalabalık beşli, Seleznov’u alarak ikili forvetli sisteme döndü. Bu sene oyun içinde ilk kez bu tarz bir sistem değişikliğine gitti. Bence  iyi de oldu. Yalçın hocanın bir B planı olduğu da ortaya çıkmış oldu. Ve son dakikada da olsa golü bulduk üç puanı aldık. 
EKSİLERİMİZ ARTILARIMIZ
Tabii ki yeni sistemler denedikçe artılarımız ve eksilerimizde ortaya çıkıyor. Bu düzene dönünce maçta bir eksiğimiz daha ortaya çıktı. Hızlı kontra atak oynayan takımlara çok net gol pozisyonları verdik. Bu en aza inmeli. Yalçın Hoca, hücuma çıktığımızda savunmamızdaki  oyuncularımızın adam paylaşımı ve alan savunmasındaki hatalarını gelecek haftalarda tedbir alarak  telafi edecektir. 
Özer Hurmacı'nın 25 metreden attığı nefis gol ve deplasmanda alınan üç puan için Bursaspor'a tebrikler
Ayrıca,  Adanaspor deplasmanı yolculuğu sırasında Eskişehir civarında trafik kazası geçiren Bursaspor taraftarlarına geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum kendilerine.