• DOLAR 32,29 %-0.20
  • EURO 34,80 %-0.15
  • ALTIN 2.401,51 %0.33
  • BİST100 10.277 %0.00
  • BITCOIN 64.097 %1.75
  • ETHERIUM 3.140 %2.28
3°

Doğa Haberleri

doğa haberleri ve güncel doğa gelişmeleri, doğa ile ilgili tüm video, doğa fotoğrafları ve doğa haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


ÇEVRE

Günümüz dünyasında iklim değişikliğinin ağır sonuçları ile karşılaşılırken birçok alan gibi spor giyim endüstrisi de sürdürülebilir tercihlere yöneliyor.

Merkez

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen Yıldırım Medresesi Yaz Akademisi'nde düzenlenen seminerler sayesinde üniversite öğrencileri Bursa'yı yakından tanıyor.

Merkez

Bursa'da düzenlenen yürüyüşte Mysia Yolları'nı keşfeden doğaseverler pazar gününün keyfini çıkardı.

SPOR

Erzincan’da kayak hocası olan Canser Atila kavurucu ağustos sıcağında çıktığı 3 bin 250 rakımda kayak yaparak serinledi.

YAŞAM

Avlanması yasaklanan keklikler doğaya salındı.

ÇEVRE

Tamamen toprak ve doğa kaynaklı vegan beslenme dünyamız üzerinde büyük tehdit oluşturan iklim değişikliğine karşı alınabilecek önlemlerin başında gelmektedir.

ÇEVRE

İklim değişikliğinin yoğun oranda etkisini gösterdiği Türkiye’de bu yıl ocak ile şubat ayları yağışları geçen yıla göre yüzde 31 oranında...

GENEL

Seferihisar Belediyesi tarafından toplanan atık yağlar sayesinde, 3 milyar 445 milyon litre suyun kirlenmesi önlendi.

ASAYİŞ

Nemrut Krater Gölü çevresinde kamp yapan turistlerin çadırını ayılar parçaladı.

ÇEVRE

Coğrafi yapısı ile yenilenebilir kaynakların kullanımına elverişli olan ülkemiz bu kaynaklardan enerji elde etme noktasında hangi düzeyde?

ÇEVRE

Bilindiği üzere şehir sıcaklıklarının ortalamaları kırsal bölgelere göre 1 ila 3 derece arasında yükseklik göstermektedir. Bunun asıl sebebi şehirlerdeki ağaçlandırma...

GENEL

Kamp yapmak, yaz aylarının doğaseverler için en güzel aktivitelerinden biridir. Peki kamp yaparken nelere dikkat etmeliyiz? Neler yapmalıyız?