Bursaspor’un olumsuz beklentilere rağmen taş gibi bir takım görüntüsü vermesi şimdilik taraftarın endişelerini giderdi gibi.

Kaliteli bir oyun kurucu ve golcü transferleri olmazsa işimiz yine zor. Uzun ve dikine atılan toplardaki isabet oranı ile disiplinli takım görüntüsü bence en dikkat çeken yanımızdı.

VAR sistemi adalet için uygulanacak dendi ama bu maçta adaletsizliğin savunucusu, güçlülerin kurtarıcısı oldu.

Kaliteli oyuncu kadrosu bakımından çok üstün olan Fenerbahçe’de Josef, Hasan Ali, Ayew vasat;Giuliano iyiydi.

Josef-Topal ikilisine çok koşan ve çalışkanlığıyla dikkat çekenBadji ve Aytaç üstünlük kurdu. Furkan’ın final paslardaki tercih hataları ve başarısızlığı bizi üç puandan etti. Özellikle ikinci yarıda,orta sahaların devre dışı kalmasıyla uzun ve dikine toplarla bir o kalede bir bu kalede tempolu, zevkli bir oyun ortaya kondu. Bursaspor önde bastığı zaman hücumda etkili oldu. Ben Bursaspor’u beğendim.

Bir golcümüz,iyi bir kanat oyuncusu ve forvet arkası kaliteli bir oyuncu olsaydı Fenerbahçe karşısında üç puan cepte olacaktı. Yokluktan santraforNecid, tam hazır olsa yine de puanla dönecektik. Geçen sene eleştirilen Barış çok iyiydi.

Hakemi hiç beğenmedim.Lima oldukça çalışkan, çabuk, hızlı çevik ve süratli ancak teknik bakımdan fikir vermedi. Lima lige alıştıkça, koşu yoluna toplar atılırsa etkili olacaktır; iş yapar. Yusuf ve Lima final paslarında yetersiz. Yusuf yüreği ile oynuyor ama eksikliği çok. Yine de takımın en iyi forvetiydi. Bu verimlilik ile ilk sıralar hayal...

Penaltı VAR ama ofsayt nedeniyle iptal. Halil Umut Meler Fenerbahçe için aynı kararı verebilecekmiydi? 56. dakikada ‘Penaltımı değilmi?’ diye soruyorsun ama ofsayt kararı veriyorsun! Bu takıma sahip çıkalım... Bir an önce de transferler yapılmalı.

Bu maçta puan hırsızlığı,

takım kayırma, adaletsizlik ‘VAR’dı.

Maçın adamı Halil Umut Meler maç sonucunu belirledi.

Bu maçtaki iyi oyun Bursaspor’u aldatabilir. İlk maç ve rakip Fener… O nedenle motivasyon her zaman üst düzeyde olur. Kayserispor maçında aynı disiplin ve mücadele olacak mı? Göreceğiz.

Kriz yaşamayız diye düşünüyorum.