‘Temelinde Güven Var’ sloganı ile çalışmalarını sürdüren Altın İnşaat, tamamlanan, devam eden ve yeni başlayacak projelerinin lansmanı için basının karşısına çıktı. ‘agazete’ adına biz de bu toplantıya katıldık.

Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altın, yaptığı açıklamada, “Geleceğe uyumlu, kaliteli yaşam alanları oluşturmak için çalışıyoruz” dedi.

Henüz yeni bir firma olmasına rağmen kısa sürede önemli projelere imza atan Altın İnşaat, GoldLife, Goldlife-2, GoldLife Bulvar, GoldLife Butik, Altın Bahçe ve Altın Yaşam Evleri ile Bursa inşaat sektörüne katkılar sağlamaya devam ediyor.

Bursa’yı stratejik konumu, güçlü ekonomik yapısı, turizm değerleri, yüksek ihracat hacmi, sanayisi ve bölgesinin ticaret merkezi olma özellikleri ile başlı başına bir değer kabul ettiklerini söyleyen Mustafa Altın, Bursa’da ‘Marka Kent Bursa’ vizyonuna yakışır projeler üretmenin uğraşısı içinde olduklarını söyledi.

Kaliteli ve güvenilir yapılar inşa etme gayretinde olduklarını ifade eden Altın, müşteri arzu ve isteklerini her zaman ön planda tuttuklarını, müşteri odaklı yaklaşımla inşaat sektöründe zirveyi hedeflediklerini, bunun için de tüm yenilikleri takip ederek günümüz için olduğu kadar geleceğin de ihtiyaçlarına uygun projelerle modern bir hayat tarzı oluşturmaya hedefinde olduklarını dile getirdi.

Projelerin yapıldığı Kayapa ve Hasanağa bölgeleri hakkında da bilgiler verdi Altın…

“Sanayi bölgelerine yakınlığı olan Hasanağa, Kayapa, Akçalar Sanayi bölgelerinde çalışan beyaz yakalıların ihtiyaçlarına cevap vermek ve bununla birlikte BTSO önderliğinde faaliyete geçecek olan TEKNOSAB ile bölgede doğacak konut ihtiyacına hazırlık yapma isteğindeyiz” diye konuştu.

Gri proje…

Önümüzdeki ay temeli atılacak olan Gold Life Bulvar projesi ile Bursa merkezdeki ilk gri projeyi hayata geçirmiş olacaklarını kaydeden Mustafa Altın, “Gri proje, bu projede yağmur suları bahçede toplanıp depolanacak ve sonrasında tekrar sulama işleminde kullanılabilecek. Güneş enerji sistemi ile bahçe aydınlatmaları ve ortak alanlar aydınlatılabilecek. Aynı zamanda katlarda yapılacak olan baca sistemi sayesinde atıklar, ayrıştırılarak atılabilecek” diyerek, çevreci bir firma olduklarını da gözler önüne serdi.

“Hangi sektör olursa olsun, işini hakkıyla yapanlar her daim kazanır” sözünün hayata geçtiği bir kurum olarak farkındalık oluşturan Altın İnşaat ülkenin lokomotif sektörü inşaat alanında kalitesini ortaya koyuyor. Herkes kendine düşün görevi layıkıyla yerine getirirse bu tür örnek çalışmaların artacağını düşünüyorum…