GÖKÇE ÇALIŞCİ

Her burç farklı özellikleri ile ön plana çıkıyor. Bazı burçların duygusal zekası ön plana çıkarken bazılarının ise  rasyonel düşünme becerileri ön plana çıkıyor. İşte astrolojiye göre doğuştan zeka seviyesi yüksek burçlar...

Zeki İnsanların Bilim Tarafından Kanıtlanmış 13 Özelliği | Kariyerim Dergisi
İKİZLER

Analitik düşünme yeteneğine sahip olan İkizler Merkür tarafından yönetilir. En güçlü özelliği muhakeme edebilmeleridir. Soğukkanlı bir yapıya sahiptirler. Meraklı yapıları sayesinde her konu hakkında bilgi sahibidirler. Mizah yeteneği gelişmiştir yapılan araştırmalar komik insanların yüksek IQ'ya sahip olduğunu göstermekte.

AKREP

Akrep burcu sır küpüdür. Kurnaz yapısı sayesinde en ince ayrıntıları fark edebilir dönüşümün sırlarına ulaşabilirler. Dünyayı algılama yetenekleri inanılmaz gelişmiştir.  Problem çözmede üstlerine yoktur. Her etkileşimi ve konuyu tam olarak anlayana kadar zihinlerinde yeniden analiz ederler.

Zeki insanların en belirgin 8 özelliği - İndeks İletişim
OĞLAK

Rasyonel düşünme beceresine sahip olan Oğlaklar yetenekli ve planlamacı yapıya sahiptir. Onların düşüncesizce hareket ettiğini göremezsiniz. Zekası hep iş odaklıdır sürekli kasında analizler yapar. Hep kar odaklı düşünür. Bu yapıları sayesinde rekabette hep önde olurlar.  Sorun çözmeyi severler ve liderlik etme konusunda doğal bir arzuları vardır.

Zeki insanları farklı kılan 9 özellik

BAŞAK

Parti çocuğu olmayan burçlar Parti çocuğu olmayan burçlar

Mükemmeliyet onların göbek adıdır. Güçlü bir iş ahlakı vardır keskin zekası sayesinde her işi detaylıca halleder. Kitaplar ile kardeş gibidir. Çalışkandırlar ve problem çözücü olmayı severler. Sadece kendi sorunlarını değil başkalarının sorunlarını çözme konusunda da ustadırlar. Fikir alışverişinde bulunmayı severler. Başkalarının ne düşündüğü de onlar için önemlidir. Başaklar her işin üstesinden gelecek yeteneğe ve zekaya sahiptir.

Editör: Gökçe Çalışcı