GÖKÇE ÇALIŞCİ

Astrolojideki bazı burçlar sosyalleşmekten hiç hoşlanmaz. Evlerinde yalnız vakit geçirmekten hoşlanan bu burçları asla dışarı çıkaramazsınız. 

Yarın Yokmuş Gibi Parti Yapacağız Stok Fotoğraflar & Parti'nin Daha Fazla  Resimleri - Parti, Kutlama, Gece kulübü - iStock

YENGEÇ: Nazik ve hassas olan Yengeçler tam bir ev kuzusudur. Evleri onların dünyasıdır. Evdeki rahatlığı bir partinin hareketli enerjisine tercih ederler. Dışarı çıksa da kaçmak için yer arar. Yakın arkadaşları ve aileleriyle kaliteli vakit geçirmeye değer verirler ve genellikle çılgın partiler yerine samimi toplantıları tercih ederler. Onları mutlu eden şey bir fincan kahve eşliğinde kitap okumaktır. 

Bu burçları aldatmak çok kolay Bu burçları aldatmak çok kolay

BAŞAK: Mükemmelliyetçi olan Başaklar titiz doğalarını sosyal alanlarına da yayar. Her şeyi gereğinden fazla düşünürler. Takıntılı oldukları için insanların partide onlara söyleyecekleri kötü sözlere takılır, bu yüzden partilemek onlara göre değildir.  

AKREP: Aslında tam bir ortam insanı olan Akrepler sadece samimi olduğu insanlarla partilemeyi sever. Daha derin ve anlamlı bir bağlantı arayışı içinde bir partiden uzaklaşabilirler. Küçük konuşmalar onları cezbetmez.  

OĞLAK: Başını işten kaldıramayan Oğlakların tek keyfi çalışmaktır.  Güçlü iş ahlakları, sosyal etkinliklere katılmak yerine mesleki hedeflere odaklanmayı tercih eder. Oğlak burcunu partiye davet ederseniz duyacağınız tek söz 'Üzgünüm, gelemiyorum, yapacak işlerim var’ olur. 

Editör: Gökçe Çalışcı