GÖKÇE ÇALIŞCİ

Astrologlar en sinirleri burçlar açıkladı. Bu burçlar anlık bir sinirle o an çevresindeki herkesi üzebilir ve kırabilir. Sinirlendiğinde yanında bile durmamız gereken 5 burç belli oldu.

Öfke Kontrolü Kitabı | İstanbul Go Okulu
KOÇ: Astrolojinin en hırslı burçlarından biri olan Koçların öfkesi de çok keskindir. Yaşamları boyunca olumsuz olaylarla karşılaşmak istemeyen Koçlar sürekli hayatlarıyla ilgili planlar yapar. Planları istediği gibi ilerlemezse sinirleri kontrolden çıkar. Koç burçları sinirlendiğinde gözleri kimseyi görmez ve kırıcı olabilirler.

ASLAN: Egonun kralı olan Aslanın başarısızlıklara tahammülü yoktur. Hem işte hem sosyal hayatında hep zirvede ve önde olmak ister. Hayalleri gerçekleşmediğinde  çok sinirlenebilir. Aslan burçları kontrollü yaşamayı sever. Tüm işler onun kontrolünden çıktığında öfkesiyle herkese gergin anlar yaşatır.
BOĞA: Allah herkesi kızgın Boğanın şerrinden korusun. Onlar asla göründüğü kadar sakin değildir. Kuralları çerçevesinde yaşayan Boğalar sınırlarının ihlal edildiğini gördüğü an çileden çıkar. 

BAŞAK: Hepinizin de bildiği gibi Başaklar takıntılı insanlardır. Her şeyi kusursuz yapmak isterler ve çevresindeki insanların da buna uymasını isterler.  Başak burçlarının, beklentileri her zaman yüksek olur. Beklentileri karşılanmadığında hemen oradan uzaklaşın.

Sarışın erkeklere hayır demeyen burçlar Sarışın erkeklere hayır demeyen burçlar

AKREP: Duyguları ile hareket eden Akrepler yoğun duygular yaşadığı zaman sessizliği tercih eder. Öfkelerini göstermeyi de sevmezler ama  gerçekten sinirlendiklerinde intikam almadan da bırakmazlar.

Editör: Gökçe Çalışcı