Başarısı ile göz dolduran burçlar Başarısı ile göz dolduran burçlar

GÖKÇE ÇALIŞCİ

Her burcun farklı karakteristik özelliği vardır. Cesaret kimi zaman hayranlık uyandıran bir özelliktir ve bu çoğu kişide olmaz.  Bu burçlar ise korkusuzluğu ile tanınıyor. İşte korkusuz o burçlar...

Korkusuz" olmak yerine korkularınızı kontrol etmeyi öğrenin
KOÇ: Enerjik ve korkusuzdur. Ateş burcunda olması sebebi ile risk almaya meyillidir. 
Bilinmeyene atılır. Doğuştan liderdir. Yılmaz bir iradeleri vardır. Yetenekleri ve sarsılmaz güvenleri ile Zodyak’ın cesur burçları arasında yer alır. 

ASLAN:  Burcunun özelliklerini taşır. İnandıkları şeyleri sonuna kadar savunanlar. Aslanların doğal karizması ve kararlılığı, onları diğerlerine kendi önderliklerini takip etmeleri konusunda ilham veren cesur liderler yapar.

YAY: Maceracı yapısı keşfedilmemiş doğası ile bilinir. Zorlukların üstesinden gelirler. Yeni deneyim aramaya bayılırlar. Bilinmeyen karşısındaki korkusuzlukları onları Zodyak'taki en cesur bireylerden biri yapar.

AKREP: Yoğun ve kararlı burçlardandır. Yeter ki gözlerine hedef kestirsinler onu başarmak için hiçbir şeyden vazgeçmeyeceklerdir. Cesareti sayesinde her olay ile yüzleşebilecek güce sahiptirler.  Kolayca korkutulmazlar ve en zorlu durumlarla bile zarafetle başa çıkabilirler.

BOĞA: Cesaretleri sarsılmaz kararlılık ve bağlılıklarında yatmaktadır. Sevdiklerinin refahı için büyük çaba gösterirler. Dayanıklılığı ve kararlılığı Boğaları cesur ve güvenilir müttefikler yapar.

Editör: Gökçe Çalışcı