GÖKÇE ÇALIŞCİ

Astrologlar emeklerinin karşılığını bu sene alacak burçları açıkladı. Bu burçların sene sonunda cebi para dolacak. İşte zengin o olacak şanslı burçlar..

Zengin Olmanın Yolları, Zenginler Nasıl Düşünür? - Pendik Gazetesi - Son  Dakika Haber, Güncel Haberler, Pendik Haber

KOÇ: Yerinde duramayan enerjik Koçlar bulduğu her fırsatı değerlendiriyor. İddialı kişilikleri sayesinde tuttuklarını koparıyorlar.  Koç burcu parasal hedeflerine ulaşabilmek için ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor. Hırsı ve azmi onu zenginliğe götürecek.

Aldatmak bu burçlar için eğlence Aldatmak bu burçlar için eğlence

BOĞA: Hedeflerine ulaşana kadar uyku nedir bilmeyen Boğalar lükse düşkündür. Bunun içinde elinden geleni yapar. Boğa burçları başarılı olabilmek ve para kazanabilmek için çok çaba harcar. 2023 yılında Boğa burçları bu çalışmalarının meyvelerini mutlaka toplayacak. 


ASLAN: Lider olan Aslanlar yönettikleri işlerden başarı ile çıkacaklar. Uzun süredir bekledikleri o para hayatına resmen yağacak. Büyük kararlar alan Aslanlar içgüdülerine güvensin yanılmadıklarını görecekler. Şans onlardan yana olacak. 
Aslan burçları ayrıca çok kibar ve cömert olur. Bu özellikleri de onları başarılı olmaları için destekler.


BAŞAK: Takıntılı olan Başaklar aklına koyduğunu yapmaya meyillidir. Hedeflerine ulaşabilmek için kendilerini motive ederler. Paraya düşkün olan Başakların para ayağına gelecek. Savurgan olmamaları sebebi ile büyük zenginlik yaşayacaklar. 


KOVA : Yaratıcı  içgüdüleri  beyin fırtınası yetenekleri, başarı merdiveninin tepesine kolayca tırmanmalarını sağlar. Kova burçları evrenin kader ve kader düzenini bozmak istemediği için attığı her adıma dikkat eder. 


İkizler, Yengeç, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak ve Balık para ve zenginlik konusunda şanslı olmayabilir. Bu burçların para konularında biraz daha sabırlı olmaları gerekir.

Editör: Gökçe Çalışcı