Antrenör değişiklikleri her takıma olumlu yansır. Takımın disiplini, koşması, taktik uyumu, mücadele gücü artar. Bursaspor’da ise tersi oldu. Konyaspor’da,  son senelerdeki başarının tesadüf olmadığını gördük. Bursaspor’dan belki de daha az maliyetle disiplinli, taş gibi genç bir takım kurmuşlar.Kayseri ve Antep'te başarılı olamamış kariyeri! karşılığında  Bursaspor’a hoca yapılan  Mutlu Topçu,“3 net gol pozisyonumuz var. Konyaspor deplasmanında bunu bulan takım çok az” “Biz işin olumlu tarafına bakıyoruz” şeklindeki maç sonundaki açıklaması, yetersizliğin dışa vurumdur. Bu ifade çöküşün itirafıdır.

KAPASİTESİNİ GÖSTERİYOR!?

Bursaspor’da işler tersine yürüyor. Hoca, takımın iyi tarafını, taraftarımız da eksik tarafı görmekte mahir olunca   Bursaspor’da sökükler  dikiş tutmuyor.  Bursaspor’a hoca olacak kişilerde belli kriterler aranmalı. Önüne gelen Bursaspor’a teknik sorumlu olmamalıdır.

Gaziantepspor’un bir maçı eksik ve 22 puanı var. Alırsa 25 olur aramızda 7 puan farkımız kaldı sayılır. İşin şakası kalmadı. Bursaspor en kötü sezonlarından birini geçiriyor. Ligde yenebileceğimiz takım neredeyse yok gibi.Karabük maçından da galibiyet çıkmazsa elde kalem ince hesaplara başlarız!?...Bursaspor tehlikeli sularda yüzmeye devam ediyor…

7 maçta bir galibiyet. Son 17 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik 13 puan topladık.  İlk yarı 27 puan toplamasını, transfere  gerek yok diye  yorumlayan yönetim ne yapıp edip kümede kalmayı garanti altına alacak  tedbirleri almalı yoksa tünelin sonunda ışık her geçen gün sönüyor!.

 BİZ UTANIYORUZ YA SİZ!

 Bursasporlu olarak soruyorum. Kalan son sekiz maçta mevcut kadro ve teknik adamla kaç puan alabiliriz?

2015-2016 da Şampiyon olan U21 kadromuz, futbol Genetiği Değişik mevcut kadromuz yüzünden dağıtıldı. Gel de üzülme… Yapamıyorum, becerim yok, beni affedin diyebilmek,  bir erdemdir. Başarısızlıkta Israr etmek felaketi getirir.

Son yılların en başarısız takımına sahibiz. Farkında mısınız!

Bursaspor bir kez daha küme düşme vakasını kaldıramaz. Kocaelispor'dan beter oluruz. Biz utanıyoruz ya siz!