GÖKÇE ÇALIŞCİ

Zodyak kuşağının kandırılması kolay burçları açıklandı. Bazı burçlar çok kolay aldatılıp kandırılabiliyor. Siz veya en yakın arkadaşınız bu talihsiz insanlar arasında mısınız? Gelin hep birlikte bakalım.

Öfkesi ile dağları titreten burçlar Öfkesi ile dağları titreten burçlar

Neden Aldattığını Tüm Çıplaklığı ile Anlatan Sevgili ve Eşlerden 20 İhanet  Öyküsü

BALIK BURCU: Sulu göz olan Balıklar hep bardağın dolu tarafına bakar. İdealist olabilirler. Şefkatli ve bağışlayıcı yapıları sebebi ile onlara atılan kazıkları bile çok çabuk affede biliyorlar. Bağışlayıcı eğilimleri, genellikle başkalarına şüphe avantajı sağladığından, onları aldatmaya karşı daha savunmasız hale getirebilir

Husband Looking At Unhappy Young Woman Holding Smartphone And Looking At Camera At Home Relationship Problem Concept Stock Photo - Download Image Now - iStock
TERAZİ BURCU: Hayatında dengeye önem veren Teraziler olumsuzluklardan kaçar. Koruma arzularından faydalanmaya çalışan insanlar sebebi kolayca manipüle edilirler. Kararsızlıkları sıklıkla istismar edilir.

Aldatan Erkeğin Nedenleri Nelerdir? Evliyken Aldatan Erkek Nasıl Anlaşılır?
BOĞA BURCU: Bu burçları hep sadık olarak tanıdık.Ancak inatçılıkları ve istikrar arzuları en zayıf noktalarıdır. Aldatıldığından şüphelenseler bile, değişme konusunda isteksiz oldukları için  olması gerekenden daha uzun süre kalabilir.


YENGEÇ BURCU: Duygusal açıdan hassas olan Yengeç burcu ailesine ve sevdiklerine derinden bağlıdır. Bu bağlılıkları onların en büyük zayıflığıdır.  Güçlü duygusal bağları, onları aldatma belirtilerine karşı kör edebilir, sebebi ise ilişkilerini sorgulamak yerine beslemeye öncelik verdiklerinden.

Editör: Gökçe Çalışcı