GÖKÇE ÇALIŞCİ

Parti çocuğu olmayan burçlar Parti çocuğu olmayan burçlar

Bazı burçların para konusunda her işi yaver gidiyor. Öyle ki açtıkları her kapının arkasından para çıkıyor.  Bu burçlar büyük fırsatlar elde ederek çok para kazanmanın yollarını bulacaklar.  Adeta paraya para demeyip bolluğu, bereketi ve zenginliği yaşayacak o burçlar.

Para Yaratmak – Para Mıknatısı Olmak - Fitmaya Fermente Gıda ve Doğal Saç  Bakım Ürünleri
ASLAN: Uzun süredir maddi güçlüklerle boğuşan Aslanlar yakında bu sıkıntılarından kurtulacak. 
Aslanların finansal durumu aniden yükselecek. Aldıkları destek sayesinde çok kazanacaklar. Bu kadar sıkı çalışmalarının meyvelerini çok yakın zamanda toplayacaklar.

Para Olumlaması Nasıl Yapılır? Su Ritüeli | Ege Pazarından
BAŞAK: Zekiliği ile bilinen Başaklar başlarına gelen maddi sıkıntılardan kıvrak zekası sayesinde sıyrılacak.  Olaylara her zaman farklı pencereden bakan Başaklar iş hayatında  da çok başarılı olurlar. Ezber yapmak onlara göre değildir. Yaratıcı oldukları için  sürekli yeni işler bulurlar. 

Para Ve Mutluluk - Acar Baltaş | Psikolog

OĞLAK: İşkolik olan bu burçlar hırs ve azimleri sayesinde parayı bulacak. Cimri olmasalar da tutumlu olmaları sayesinde şeytanın bacağını çok yakında kıracaklar.  Bu sebeple çok fazla birikim yaparlar. 

Çekim Yasası İle Parayı Hayatımıza Çekmenin Yolları- Kadin.com
BOĞA:  Hesap dahisi olan Boğalar dünyanın en büyük milyarderleri arasında yer alıyor. Plansız ve programsız çalışmazlar. Onlar yorulmak nedir bilmez. Uyku onlar için 2. plandadır. Zekaları sayesinde hemen fark edilirler. Boğalar günlük çalışmaz sürekli ileriye yatırım yaparlar.

Çekim Yasası İle Parayı Hayatımıza Çekmenin Yolları- Kadin.com

KOÇ: Cesur ve atılgan olan bu burcu iş hayatında kimse durduramaz. Onlar risk almaktan korkmazlar. Stratejik hamleleri sayesinde çok yakında zengin olacaklar. Eğlenceye düşkün olan Koçlar bunu sosyalleşmek için başarmak zorunda olduklarının farkındalar.

Editör: Gökçe Çalışcı