GÖKÇE ÇALIŞCİ

Astrologlar bazı burç gruplarının kıskançlığı ile hayatındaki insanların hayatını dar ettiğini söylüyor. Kıskançlık onlara doğuştan verildi. Sonradan kazanmadılar.  Kıskançlıktan beslenen bu 3 burç karşı tarafından hayatını dar etmekten oldukça keyif alıyor.  İşte doğuştan aşırı kıskanç 3 burç...

10 maddede kıskanç insan davranışları! Kıskanıldığınızı bu cümlelerle  anlayabilirsiniz

AKREP: Diğer bir lakabı bay/bayan kıskançlık olabilirmiş aslında... Aşırı kısıtlayıcı tavırları karşı tarafın ömründen ömür çalıyorlar. Sahiplenme duygusu fazla olduğu için  hayatındanki insanı idare etmek ister.  Akrepleri kontrol edemezsiniz onlar sizi kontrol eder. Akrep burç grubundaki insanların kısıtlama huyları doğuştan geliyor.

Kıskanç Sevgiliye Nasıl Davranılmalıdır? - Psikoterapist Mehmet ULUBEY

Bu burçları aldatmak çok kolay Bu burçları aldatmak çok kolay

KOÇ: Her zaman ön planda olmak isteyen Koçlara kendilerini değerli olduklarını hissettirirseniz sizi kısıtlamazlar.  Yol göstermeyi oldukça severler ama sürekli kendileriyle ilgilenilsin isterler. Kıskançlık krizleri hep bu yüzden.

Kıskanç biri olduğunuzu gösteren 5 davranış - Magazin Haberleri

BALIK: Su grubunun en kıskanç burcu Balıklardır. Duygusallıkları ile ön plana çıktıkları için bu duyguları kıskançlık ile harmanlayıp karşı tarafı çileden çıkarırlar.  Balık burçları kendilerinin kısıtlanmasından da asla hoşlanmazlar.

Editör: Gökçe Çalışcı