GÖKÇE ÇALIŞCİ

Astrologlar Zodyak kuşağının üç burcun kavga çıkarmaya meyilli olduğunu belirtti. İşte öfkelendikleri zaman gözleri hiç kimseyi görmeyen en kavgacı burçlar...

Kedi Nasıl Sakinleştirilir? Sinirli Bir Kediye Nasıl Yaklaşılır?
Yapılan araştırmalar içgüdüleri nedeniyle daha çabuk öfkelenip hemen savunmaya geçen burçları belirledi.  Sonuçlar, astrologların pek de yanılmadığını gösterdi. İşte zodyak kuşağındaki gözü dönen üç burç...

Kediniz Nasıl Bir Ruh Hali İçerisinde? | Petlebi
KOÇ: Egoist tavırları ile bencillikte pik yapan Koçlar saman alevi gibi hemen yükselirler. Yapıları sebebi ile asla kendini aşağıda görmez o herkesten üstündür!

Dünyanın En Sinirli Kedisiyle Tanışın: 26 Asabi Pozuyla Garfi
BOĞA: Dediğim dedik olan Boğalar savundukları konulardan asla vazgeçmezler. Çabuk gerilmeye meyillidirler. Boğalar öfkenin ete kemiğe bürünmüş halidir. Sinirleri öyle kolay kolay geçmez. Kavga etmek onların temel ihtiyacı kavgadır. 

Aldatmak bu burçlar için eğlence Aldatmak bu burçlar için eğlence

Dünyanın En Sinirli Kedisiyle Tanışın: 26 Asabi Pozuyla Garfi
İKİZLER: Daldan dala atlayan çapkın İkizlerin gülen yüzüne kanmayın. Sakin yapıları sizi yanıltmasın. Zodyak kuşağının en neşeli burçları arasında olmaları kavgacı oldukları gerçeğini değiştirmez. Onlar biri bin eder ve kavga edecek bir şey bulurlar.

Editör: Gökçe Çalışcı