GÖKÇE ÇALIŞCİ
Bazı insanların kalbi o kadar temizdir ki karşısında ki her insanı kendi gibi görür. Bu durum onların kandırılmasına sebep olur. Bu durum zaman zaman kişilerin hayatlarını yerle bir eder ama onlar yine de yüreğinin sesini dinlemekten vazgeçmezler. Bir iki hamleyle kandırabileceğiniz burçlar

Astroloji ve Burçlar - Günlük, Haftalık Burç Yorumları - Takiye.com

Bazı kişiler oldukça masumdur. Karşısındaki kişiye kayıtsız, şartsız güven duyar. Bu durum zaman zaman kişilerin hayatlarını yerle bir eder ama onlar yine de yüreğinin sesini dinlemekten geri durmazlar. Kandırılması en kolay 5 burç açıklandı. İşte fazla güvenmeleri nedeniyle bir iki hamleyle kandırılması en kolay olan burçlar...


BAŞAK: Eleştiri manyağı olan Başaklar kendi ile beraber herkesi eleştirir. Arkadaşlarının dediklerini de fazlasıyla kafasına takarlar. Bu durum onları karamsar bir ruh haline girmesine sebep olur. 

Sizi gözünden bile kıskanan burçlar Sizi gözünden bile kıskanan burçlar

Bu üç burcun IQ'su zirvede! O astrolog duyurdu: Doğuştan saf ve zeki burçlar
BOĞA : BU burcun insanı kimse hakkında kötü düşünemiyor. Bir insan kendisini karşı tarafa nasıl sunuyorsa hemen ona inanırlar. Başkalarının arkasından iş çevirmek onlara göre değil. Hayatı akışına bırakır ve olduğu gibi yaşarlar. 


TERAZİ: Hayatı dengede yaşayan bu burçlar, iyi niyeti yüzünden hep manipüle edilir.  Kalpleri bu yüzden hep kırıktır. Yaşadıkları küçük kötü olaylar yüzünden bile kendilerini harap ederler. Terazilerin hayatlarına aldıkları kişileri iyi analiz etmeleri gerekmektedir.

Bu Burclar Kendi Söylediği Yalana Bile İnanıyor! İşte En Saf Burçlar

ASLAN : Egoist olarak bilinse de aslında çok yardımsever ve dürüsttür. Kendileri böyle olduğu için karşılarındaki insanı böyle görürler. Hayat ve aşkın da ona bu şekilde geleceğine inanır. Hayata karşı umudu vardır.  Fakat herkesin beklediğinin çıkması mümkün değil çünkü hayat adil değil:)

En evhamlı 3 burç! Olayları büyütmede onların üstüne yok
BALIK: Duygusal olan Balıkları iki gözyaşı ile kandırabilirsiniz. Her şeye üzülür ve içerlenirler. Sevgi dolu kocaman bir kalpleri vardır. Onları bir kez incitebilirsiniz. Bir kez kırıldı mı geri dönmezler.

Editör: Gökçe Çalışcı