Aldatmak bu burçlar için eğlence Aldatmak bu burçlar için eğlence

GÖKÇE ÇALIŞCİ

Gelin hep birlikte hangi burç kıskanç öğrenelim...

Çalışma Ortamında Kıskançlıkla Nasıl Mücadele Edebilirsin? | Beyaz Yakarış
ASLAN: Rekabetçi olan Aslanlar bu duygularını aşk hayatında da yaşar. Partnerlerini bazen arkadaşlarından bile kıskanır. Hep başarılı olmak ister ve karşısındaki insandan da bunu bekler. Aslan burçları, partnerlerinin birini  iyi niyetle övmesine bile tahammül edemez. Şalterleri hemen atar kıskançlık köpürmeye başlar. Bu yüzden Aslanlar kova, terazi, yay gibi özgürlükçü ve başına buyruk burçlar ile asla yapamaz.

İşyerinde kıskançlık nedenleri ve çözümleri - Ayşe Tolga İyi Yaşam
BOĞA: Güven konusunda problemler yaşayan Boğalar eğer birine güvendi ise o kişinin hep yanında olmasını ister. Sahiplenici tutumunu ilişkisinde de gösterir. Arkadaşlarının yeni arkadaşlıklar kurmasına bile zaman zaman tahammül edemezler.

AKREP: Derin ilişkiler kuran Akrepler tutku ve şehvetin vücut bulmuş halidir, sevgilerini belli etmeyi sevmezler. Akrepler, kıskançlıklarını da sevgileri gibi kimseye belli etmez ve içine atar. Bu yüzden hiç beklemediğiniz anda parlayabilir. 

İşyerinde kıskançlık nedenleri ve çözümleri - Ayşe Tolga İyi Yaşam

YENGEÇ: Anaç bir yapıya sahip olan Yengeçler, yakınında olan herkesi kıskanır. Sevdiklerini başkası ile paylaşması asla sevmez. Sevdiği insana birinin yaklaştığını görürse o çirkin yüzünü ortaya çıkarır ve ne olduğunu bile anlayamadan kendinizi yerde bulursunuz. Bu sevginin elbet bir karşılığı olacaktır ve   sevdiklerinin gözünde bir numara olmak ister. Eğer onu önceliğiniz haline getirmezseniz çok kıskanç yapıya bürünebilir. Ya kabuğuna çekilir ya da hayatınızdan çıkar.

Editör: Gökçe Çalışcı