GÖKÇE ÇALIŞCİ

Kadınlar, erkeklerin sadece dış görünüşünden etkilenmez. Bu yazımızda kadınların erkeklerde ne aradığını  araştırdık. İşte detaylar...

Bilime göre erkeklerin kadınlarda çekici bulduğu 7 detay! Kendinize aşık etmeniz çok kolay

DUYGUSAL OLMAK 

Duygularınızı görmezden gelmeyen bir erkek hayatın size sunduğu en büyük hediyedir.  Kadınlar kaba ve anlayışsız erkekleri her zaman itici bulurlar. Kadınlar duygularını gösteren sevgisini söylemekten çekinmeyen erkeklere bayılır.  Hoşlandığınız bir kadını etkilemek istiyorsanız duygularınızı çekinmeden gösterir. Romantik davranışlarınız karşısında hiçbir kadın size karşı koyamaz.

GÜVEN VERİN 
Bir ilişkinin sağlam temeller üzerine kurulu olmasını sağlayan en temel şey güvendir. Güven duygusu ilişkilerin olmazsa olmazıdır. Sadık olan ve gözü sevdiği insandan başkasını görmeyen erkekler, kadınların aradığı erkek modelidir. Yalan söylemeyen, hayatındaki her detayı partneriyle paylaşan erkekler her zaman bir adım daha önde olur.

Sağlıklı Bir İlişki için Gerekenler | Nimet Erenler Gülkökü

KAHKAHA ATTIRIN

Şampuan kullanırken bu hataları yapmayın Şampuan kullanırken bu hataları yapmayın

Zamanın yanında su gibi bir aktığı insanı kim istemez ki? Kadınlar, kahkaha atabildikleri ve eğlenceli zamanlar geçirdikleri erkeklere daha çok bağlanır. Çünkü kadınlar espri yapan erkekleri zeki görür. Bir kadını etkilemek istiyorsanız hayatının eğlenceli yönlerini keşfetmeye başlayın.

Spor Salonunda Egzersiz Yapan Erkek Stok Fotoğraflar & Adamlar'nin Daha  Fazla Resimleri - Adamlar, Barfiks çekmek, Hindistan - iStock
SPOR YAPAN ERKEKLER 

Kadına güven veren erkek stili, kaslı düzgün ve yapılı erkeklerdir. Spor yapan erkek istemsizce çekici gelir.Kadınlar güçlü görünen erkeklerle birlikte olmayı tercih eder. Bu sebeple spor yapan erkekleri daha etkileyici buluyorlar.

Editör: Gökçe Çalışcı