Deprem güvenliğiyle öne çıkan konteyner ev müstakil konutta en çok tercih edilen ev modelleri arasına girdi. Hazır konut üretiminde Türkiye lideri Karmod’un Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya’nın verdiği bilgiye göre konteyner evlere olan ilgi her geçen gün artıyor.

Vatandaşın hem güvenli hem de ekonomik ev arayışına konteyner konut modelinin en iyi karşılık verdiğini vurgulayan Mehmet Çankaya şu değerlendirmelerde bulundu: “Konteyner ev modeline her geçen gün yükselen bir talep var. Özellikle son yaşadığımız üzücü Kahramanmaraş Depremi sonrası konteyner ev talebi tavan yapmış durumda. Bunun nedeni konteyner ev modelinin en güvenli konut modelleri arasında yer alması. Konteyner hafif yapı özelliğine sahip. Bağlantılar cıvata somun ve geçmeli sistemle gerçekleştiriliyor. Depremin şiddeti ne olursa olsun sarsıntıdan etkilenmeden ayakta kalıyor.”

111122

Talep Artınca Yeni Konteyner Ev Modelleri Geliştirildi

Oluşan taleple birlikte konteyner ev beklentilerinin de arttığını belirten Mehmet Çankaya şu değerlendirmelerde bulundu: “Talep artınca doğal olarak konteyner ev modellerinde de bir beklenti oluştu. Karmod olarak beklentiyi karşılamaya yönelik modeller geliştirdik ve geliştirmeye devam ediyoruz. Modelleri geliştirirken en önemli yardımcımız müşteri beklentilerini çok iyi analiz edebilmemiz. Bu analiz kolay bir şey değil tabiki. Ama bizim geçmişten gelen tecrübemiz var. Bu tecrübelerimize beklentilerin analizini de eklemiştik. Bu doğrultuda tasarım ekiplerimizle yeni modeller geliştirmek için hemen harekete geçtik. Sıklıkla tercih edilen 1+1 konut modellerine yeni alternatifler ekledik. Ayrıca sıklıkla sorulan 2+1 konteyner ev modelini de sektöre kazandırdık.”

Sonbahar manzarası büyüledi Sonbahar manzarası büyüledi

“Tabi yeni modelleri geliştirirken sadece mimari tasarım boyutuyla kalmadık. Yapı güvenliği başta olmak üzere ürünün her yere kolayca sevk edilebilirliği gibi konuları da gündeme aldık. Neticede çok güzel konteyner ev modellerini geliştirerek müşterilerimizin beğenisine sunduk.”

662626

2+1 Konteyner Ev, Tek Tırla Türkiye’nin Her Yerinde

Müstakil konut beklentilerine özel geliştirilen 2+1 konteyner ev modeli harika bir konut çözümüne sahip. 42 m2’lik bu ev tek Tıra yüklenerek Türkiye’nin her iline, her köyüne sevk edilebiliyor. Bu yönüyle nakliyeden inanılmaz avantajla kazandırıyor. Yine Türkiye’nin neresinde olursa olsun Tırın ulaştığı gün Karmod uzman kurulum ekibi de orada hazır oluyor. 42 m2 konteyner evin kurulumu 2 kişilik uzman ekip ve vinç yardımıyla aynı gün içerisinde tamamlanıyor. Kurulum ortalama 6 saat sürüyor. Bu modele ekstra çatı örtüsü de dahil edilmiş. Konuta çatıyla oluşturulan verandadan geçilerek giriliyor. Girişte Amerikan mutfaklı genişçe salon bulunuyor. Salonun ortasından sağ bölüme yöneldiğinizde ön ve arkada iki ayrı oda bulunuyor. Orta bölümde ise WC ve duş ünitesi yer alıyor. Bu evin en önemli özelliğinden biri de elektrik tesisatından su tesisatına varana kadar her şeyiyle kullanıma hazır oluşu. Elektrik ve su tesisatlarını devreye almak için merkezi şebeke bağlantılarını yaptırmanız yeterli.

46464564

Çok Cazip Prefabrik Ev Fiyatları İle Siz de Kolayca Ev Sahibi Olacaksınız

Prefabrik ev fiyatlarının çok cazip oluşu çok sayıda insanımız tarafından merak ediliyor. Meraklar şu noktada odaklanıyor: “Güvenli, uzun ömürlü bir ev neden budar uygun fiyatlarla satılıyor?” Yapı modelini tanımayanlarca bu soruların sorulması gayet normal.

Öncelikle şunları vurgulamak gerekir ki prefabrik evler hazır modellere sahiptir. Ekstra olarak proje çizim maliyeti gerektirmez. Üretim modern fabrika bant hattında gerçekleştirildiğinden malzeme israfı oradan kaldırılmıştır. Ön üretimi tamamlanan prefabrik ev tır veya kamyona yüklenerek Türkiye’nin her bölgesine kolayca taşınabilir. Maliyet açısından en önemli avantajlardan biri de prefabrik evin saha kurulumunda ortaya çıkar. Karmod evler firmanın kendi uzman ekiplerince yerinde kurulum yapılır. Duvar ve çatı kurulumu, kapı pencere montajı, elektrik ve su tesisatlarının çekilmesi, evin boyanması tamamen bu ekiple yapılır. Belirtilen işçilik uygulamalarının tamam prefabrik ev fiyatları içerisine dahil olarak gerçekleştirilir. Üretimden montaja yaşanan bu özel süreç prefabrik ev fiyatlarının ekonomisindeki temel etkendir.

Güvenlik Karmod Kabinle Kontrol Altında

Karmod’un güvenlik personeline özel geliştirdiği bekçi kulübesi modelleri bu alandaki hazır yapı ihtiyaçlarının karşılanmasını kolaylaştırıyor. Kullanıma hazır üretimli güvenlik yapısı nereye isterseniz oraya sevk ediliyor. Araçtan indirilir indirilmez kullanıma hazır hale geliyor. Güvenli personeline keyifli çalışma ortamları hazırlarken yatırımcıyı yapı inşa süreçlerinden kurtarıyor.

Editör: Mehmet Ali Ekmekçi