GÖKÇE ÇALIŞCİ

Yolunda gitmeyen bazı küçük şeyler herkesi rahatsız edebilir. Fakat bazı burçlar var ki rahatsızlığın dışında ateş püskürür. Her şeye sinirlenen insanlar genelde kusursuzluğu önemseyen tiplerdir.  Peki bu burçlar hangisidir?

Öfkenize hakim olabiliyor musunuz? Kişilik testi ne kadar sinirli  olduğunuzu ortaya çıkarıyor!

Sizi gözünden bile kıskanan burçlar Sizi gözünden bile kıskanan burçlar

İKİZLER: İkizler kıvrak zekasına rağmen her şeyi alttan alamayabiliyor. Öfkesi bir anda  parlıyor. Sıkıldığında ise huysuzluğu çekilmez oluyor. İkizler burcu sinirli burçların başını çekiyor.

KOÇ: Bu burç sinirlendiğinde sakın etrafında durmayın. Çünkü kafanıza her an eşya yiyebilirsiniz.  Barut gibi olan Koç burcu sinirlendiğinde kendini bastırmakta oldukça zorlanır. Sabırsız ve öfkelidir. En çok sinir olduğu konu ise vaktini boşa harcamasıdır. 

Hangi Sinirli Tipsiniz?

BAŞAK: Hepimiz Başak burcunun ne kadar takıntılı olduğunu biliriz. Başaklar başkalarına gösterdiği hassasiyeti kendilerine gösterilmesini ister. Eğer bu durum gerçekleşmez ise  sinir küpü olurlar. En sinir oldukları konu ortamın dağınık olması dilbilgisi veya birinin geç gelmesi. 


AKREP: Gizemli olan Akrepler bir anda sinirlenir. Biriktirir biriktirir bir anda sinirini size kusar. Asla kimsenin gözünün yaşına bakmaz. Doğası gereği yoğundur. Haksızlığa uğradığını fark ederse anında uzaklaşın çünkü intikamı acı olur.

Editör: Gökçe Çalışcı