KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün kariyerinizde bazı şanslı avantajları elinizde tuttuğunuzu hissedebilirsiniz. Birinin iyi doğanızı istismar ettiğini düşünüyorsanız, kendinizi savunmak adına her zaman kullanmadığınız bazı yollara sapıyor olabilirsiniz. Durumla ilgili değerlendirmeniz muhtemelen yanlış değil ancak ikinci bir görüş almak adına sizi gözlemleyebilen birilerine danışmak isteyebilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Arkadaşlarınız bugün gerçek sizi görünce şok olabilir. Beklentiler ve gerçeklik arasındaki tutarsızlık çok büyük olduğunda kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, iletişim iki yönlü bir yoldur, bu yüzden yanlış anlaşılmadaki payınızdan daha fazlası için kendinizi suçlamayın. Belki onlar da sadece görmek istediklerini gördüler. Siz sadece net konuşmaya çalışın.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün kendinizi önemsemek biraz zor olabilir. Başkalarının daha kötüsünü yaşadığını düşünerek kendi acılarınızı bastıramazsınız bu yüzden suçluluk hissetmeyin. Sizi susmaya iten birileri varsa oradan derhâl uzaklaşın. Bugün sessiz kalmayı başarabilseniz de bu uzun süre devam ettirebileceğiniz bir durum değil ve size pahalıya mal olabilir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sosyal aksilikler şu anda gerçek bir olasılık. Birinin duygularını incitmekten ne kadar çok kaçınmaya çalışırsanız da başarılı olmayabilirsiniz. Yaptığınız hatalara takılı kalmaktansa neleri değiştirebileceğinizi görmeye çalışın. Gerçekten iyi niyetli olanlar, içtenlikli bir çabanın karşısında çok fazla kızgın kalamazlar.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bütçenizi dengelemek bugün zor olabilir, özellikle de kontrolünüz dışındaki faktörler üzerinde ağır basıyorsa. Kalbiniz sizin için en iyisi olmayan bir konuda ısrarcı olabilir ve bu konuda mantığınızı dinlemek için ısrarcı olmalısınız. İstediğiniz sonuçları elde etmek için çaba göstermeye istekli olsanız da, sızdıran bir teknede kürek çekmek sizi hiçbir yere götürmez!

Parti çocuğu olmayan burçlar Parti çocuğu olmayan burçlar

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Çılgın fikirler bugün size çekici gelebilir. Bununla birlikte, heyecanlı ruh halinde bunu pek hak etmeyen birini idealize etme ihtimaliniz yüksek. Başkalarının vitrinde sergiledikleri imaj sizin aynadaki görüntünüzle eşleşmeyebilir ve bu oldukça normal. Muhtemelen özendiğiniz kimseden bir eksiğiniz yok, sadece bunu hatırlamanız gerekiyor.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bazı alışkanlıklarınızın ardındaki motivasyonlar hakkında kendinizi kandırmayı başarabilirsiniz. Bununla birlikte, yakın bir sırdaşa açılmak sizi şok edebilir. Sorunlarınızı yüksek sesle açıkladığınızda, daha önce düşünmediğiniz bir açıdan bakmaya başlayabilirsiniz ve hatta kendinizde dönüştürücü bir çözümün fısıltılarını bile algılayabilirsiniz!

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Yön bulmak artık sizin için zor olabilir. Bu tür bir taahhütte bulunmaya hazır olmamanıza rağmen, kendinizi bir şekilde söz verme konusunda baskı hissedebilirsiniz. Sizde olmayan netliğe sahip gibi görünen bir başkasını takip etmek sizi en azından şu an için bir çıkmazdan kurtarabilir. Onlarla uzun vadeli müttefik olmayacağınızdan şüphelenebilirsiniz, ancak yine de rutininizden çıkmanıza yardımcı olabilirler. Tamamen sıkışıp kaldığınızda, bir yerden başlamalısınız.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sağlam bir temel şu anda elinizden kaçıyor olabilir, ancak belki de onu yanlış yerlerde arıyorsunuz. Başka birinin size birkaç fırsat sağlayacağını umuyor olsanız da, durumunuzu iyileştirecek pratik adımlar atma konusunda muhtemelen düşündüğünüzden daha yeteneklisiniz. Sizi iyi hissettiren şeyleri takip etmek, sorunlarınıza yenilikçi bir çözüm bulmanıza yardımcı olabilir. İhtiyacınız olan bilgelik içinizde!

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Başkalarının sağlayamayacağınız ayrıntıları talep etmesi muhtemel olduğundan, amacınızı anlatmak bugün sizin için sinir bozucu olabilir. Öte yandan, kendinizi ifade etmenin tek yolu kelimeler değildir! Göstermek, şimdi sizin için daha etkili bir yöntem olabilir. Eğer bütün çabalarına rağmen sizi anlamayan biri varsa, bu onları yanlış kişi olduklarını düşündürmelidir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bir güvenlik duygusu elde etmek, artık bazı şeyleri sakladığınız yerden çıkarmanızı gerektirebilir. Ailenizi veya birlikte yaşadığınız diğerlerini çevreleyen uzun süredir devam eden hayal kırıklıklarına artık tahammül edemeyebilirsiniz. Paranıza veya mülkünüze yardım etmek için sizden yararlanıyorlarsa, belirli sınırlar çizmeniz gerekebilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Belirsizlik, şu anda sizin için güvenli bir yol olmayabilir, çünkü hangi konuda olursa olsun kafa karıştırıcı olacaktır. En doğrusunun ne olduğu hakkında çok fazla düşünmek yerine harekete geçme konusunda daha aceleci olmalısınız. Konuşmaya başladığınızda, muhtemelen düşündüğünüzden daha fazla cevap bileceksiniz.  (HTHAYAT)