GÖKÇE ÇALIŞCİ

Astrologlar zodyak kuşağının en gizemli burçlarını açıkladı. Bu burçlar gizemli yapıları yüzünden girdiği her ortamda gözleri üzerine çekiyor ve insanları tedirgin ediyor. Sır küpü gibi gezen insanların ne yapacağını kestirmek neredeyse imkansız... Beklenmedik anlarda beklenmedik hareketler yapan 3 burcu sizin için araştırdık. İşte doğuştan gizemli 3 burç...
Gizemli Adam Fantezi - Pixabay'de ücretsiz fotoğraf - Pixabay

TERAZİ: Bu burca sahip olanlar sakinliği ve mücadele etmeyi sever. Onlar için durmak diye bir kavram yoktur. En iyiye ulaşana kadar çalışırlar.  Başarıyı elde edene kadar kimseye bir şey belli etmezler bir anda ‘başardım’ diye karşınıza çıkarlar ve sizin sorabileceğiniz tek soru ‘ne zaman’ olur. Bilgi toplama konusunda dedektif edasıyla hareket ederler. Etrafındaki insanlara güven verir ama asla güvenmez.  Yaptıkları her girişimi etrafından saklar. 

Sizi gözünden bile kıskanan burçlar Sizi gözünden bile kıskanan burçlar

Gizemli Erkek Olmanın Yolları – Centilmen Kulübü

YAY: Güvenilmesi zor olan burçlardan biri de Yaylardır.  Ser verip sır vermez, her işini saman altından yürütür. Sır verdiyseniz gözünüz arkada kalmasın çünkü çok iyi sır saklarlar.Tek sorunları gizemli göründükleri için insanlar onlara sır verme konusunda güven duymuyor. Casus olmak için seçilmiş insanlardır. Yay burç grubundaki insanlara güvenmeden önce 2 kere düşünün.
DOOM DADA DİVİ DAAAA DA! | Ceaneseu

BOĞA: İnatçı olan Boğalar kendilerinden asla taviz vermezler.  Onların bildiği kendinedir. Ağzından laf alamazsınız.  Her işi kolaylıkla atlatan Boğalar gizemli oldukları için güvenilmesi zor bir burçtur. Onlar kendi çıkarları doğrultusunda hareket ederler. Bu burçla paylaşım yapmadan önce ikiz kez düşünün. 

Editör: Gökçe Çalışcı