GÖKÇE ÇALIŞCİ

Duygusal ilişkilerde astrolojinin ışığından faydalanmaktan zarar gelmez.  Birçok insan karakteristik özelliklerini burcundan alır. Eğer bir ilişkiniz varsa  karşı cinsin burcunu bilmekte fayda var. Bu işinizi kolaylaştıracaktır. Yapılan araştırmalara göre eşine en sadık burçlar belli oldu. İşte koşulsuz güvenebileceğiniz burçlar ve özellikleri...

Mutlu evlilik psikolojisi için tavsiyeler

KARTLARINI AÇIK OYNAYAN OĞLAKLAR

Egosundan sıyrılırsa  dürüst burçlar arasında yer alır. Partneri ona güven verirse bütün kartlarını açık oynar. Hayattan ne istediğini bilir ve beraber olduğu insanın da aynı tavırları sergilemesini bekler. Eğer sizden sıyrılıp işine gömüldü ise geçmiş olsun onu aşka çekmeniz artık imkansız.

Evlilik Nedir? | İslam ve İhsan

KARARLILIKTA ZİRVE İSİM BOĞA

En kararlı burçlar arasında yer alır. Yaptığı her işin arkasında durur ve ilişkisine sahip çıkar. Güvenleri kolay kırılır bu yüzden onları incitmemeye ve yalan söylememeye çalışın. Boğa ruhunu ortaya çıkarırsa haliniz harap olabilir.

Bu burçları aldatmak çok kolay Bu burçları aldatmak çok kolay

Mutluluğun kaynağı: Evlilik mi, para mı? - Molatik Hayat
MUTLULUĞUN FORMÜLÜ BAŞAK
Takıntılı olan Başak burcu belirsizliklerden nefret eder. Her işini garanti altına almak ister bu aşk için de geçerlidir. İŞ hayatına odaklandı ise yaşadığı ilişkide dram istemez. Partnerini mutlu etmek isterler.

Editör: Gökçe Çalışcı