GÖKÇE ÇALIŞCİ

Her insan öğle kahvesine, akşam çayına biri eşlik etsin ister. Hepimiz pozitif enerjiye sahip bir komşumuz olsun isteriz. Komşularınızın burçlarının da genel atmosferi şekillendirmede çok önemli bir rol oynayabileceğini biliyor muydunuz? Komşunuz kötü ise oturduğunuz yer çekilmez olur. Ama iyiyse orada zaman sizin için su gibi akar. Komşunuz kardeşiniz gibi olur. İşte komşuluğu ile taş çatlatan iyi kalpli burçlar...

Kötü Komşu İle Mücadele Yolları - Av. Ceren YANIK
TERAZİ BURCU: Denge ve uyum konusunda bu burcun üstüne yoktur. Bulunduğu ortamda barışı ve adaleti sağlamak için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır. İnsanların arasındaki bağları kuvvetlendirmek için toplantılar düzenler ve arada hep körü görevi görür. 

ALLAME TABATABAİ KURANNESLİ DERNEĞİ

BAŞAK BURCU: Düzen ve tertip denilince akla gelen Başaklar komşu seçerken ayrıntılara dikkat derler. Sorun çözme konusunda ustalaşmışlardır. Ona canınızı bile emanet edebilirsiniz. Yardım etmeye her zaman hazır ve nazıdır.

Free Vector | Neighbours on windows in quarantine

YENGEÇ BURCU: Anaç ruhlu olan bu burcun insanı sıcakkanlı ve besleyicidir. Duygusal bağ kurma konusunda üstattır.  Herkesin kendini evinde hissetmesi için elinden geleni yapar. Onunla çay içmeye giderseniz bir dakika yerinde oturmadığını sürekli hizmet ettiğini görürsünüz. Evde ne var ne yok önünüze koymak ister.  Etrafında olan insanların ihtiyaçlarını çok kolay anlayabilir ve yardımlarını esirgemezler. 

Bu burçları aldatmak çok kolay Bu burçları aldatmak çok kolay

İslâm'da Komşuluk Âdâbı | | KASTAMONUR.COM
BOĞA BURCU:
Güvenirlikleri ile bilinen Boğalar güven duygusunu dibine kadar hissettirir. Onunla her sırrınızı rahatlıkla paylaşabilir dedikodunun dibini görebilirsiniz. Barışçıl bir ortam olması için çabalarlar. Pratik ve sabırlı oldukları için ortamı yumuşatmak onlardan sorulur.

Editör: Gökçe Çalışcı