Bu burçları aldatmak çok kolay Bu burçları aldatmak çok kolay

GÖKÇE ÇALIŞCİ

Astrologlar bu sene aşkta yüzü gülecek burçları açıkladı. Eski sevgilisini unutamayanlar için astrologlar uyardı, tilki kürkçü dükkanına geri dönüyor. İşte sene sonuna kadar aşkta yüzü gülecek olan burçlar...

Sevgiliye Özür Dilerim Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

BOĞA: Sadakat denildiğinde akla ilk gelen isimlerden olan Boğa burcu fedakardır. Terk edildiklerinden umursamıyor gibi davranırlar ama ayrılık acısı onları içten içe yer bitirir. Aşkta tutumlu olmaları vesilesi ile eski sevgilileri tarafından özlenirler. Astrologlar eski sevgililerin, Boğaların kıymetini anladıktan sonra geri dönebileceğini söylüyor.

düşürmek sözlük kefaret eski sevgiliye barışma hediyesi dikenler Sonraki  Dansçı

YENGEÇ: Duygusal ve romantik olan Yengeçler fazla kibardır. Ayrılıklar onlar derinden yaralar.  Sürekli eski sevgililerini özlerler. Hep eski sevgililerini ilk adımı onlar atar.  Astrologlara göre sene sonuna dek gerçekleşecek tutulmaların da etkisiyle eski sevgilileri Yengeçlere tekrar  yeşil ışık yakacak. 

Eski sevgili isterse tüm fotoğrafları sildirtebilir - Dünya Haberleri -  TV100

AKREP: Müjdeli ve tutkulu olan Akreplerin bu sene aşkta yüzü gülecek. Akrepten ayrılan sevgililer pişman olup hemen dönüyor. Çünkü onlarla yaşanıla güzel anıları unutulamıyor.  Akrepler her an eski sevgiliden 'özledim' mesajı alabilirler.

Rüyada Eski Sevgiliyi Görmek - Medyum Beşir Hoca
KOVA:
Kovalar lider ruhludur bireysellik onlar için ön plandadır. Aşk hayatı bittikten sonra kendilerini özgür hisseder. Onların pozitif gelişimini fark eden eski sevgilileri hayatlarına tekrar girmek için can atarlar.

Editör: Gökçe Çalışcı