GÖKÇE ÇALIŞCİ

Her insan hayalindeki insanı bulmak ister. BU hayalin gerçekleşmesi için çabalar saygı ve sevgi çerçevesinde bir ilişki yaşamak ister. Ancak bazı ilişkiler ‘keşke yaşamasaydım’ dedirtecek türden. Çünkü bu insanlar sizi sevdiğinize bin pişman ediyor. İşte en kalpsiz burçlar.

Joker ve Harley Quinn'e Özel Film Geliyor! - Webtekno
YAY: Eğlenceli kişilikleri ile bilinen Yay burcu arkadaşlıkta iyi aşkta kötüdür. Özgürlüğüne düşkün olması sebebi ile sırılsıklam aşık olsa bile korkudan canavara dönüşür.  Kendi kusurlarını siz yapmışsınız gibi söyler ve sizi manipüle ederek delirtir. Kurduğunu her kelime Yayın bir kulağından girer diğerinden çıkar Yay burcunun aşkına güven olmaz.  Sanki hiç tanışmamışsınız gibi davranmaya başlar ilişkinizde yabancılaşırsınız. Bir sabah uyandığınızda ise artık Yaydan geriye eser kalmamış olacaktır.

Bu burçları aldatmak çok kolay Bu burçları aldatmak çok kolay

Fantastik Dünyanın 10 Kötü Karakteri

ASLAN: Ateş burcunun egoistleri Aslanlar ciddidir. Kariyer planları yaparken aşkını hiçe sayar.  Eğer gerçekten aşık olursa mücadeleci olurlar.  Onlar için kendi benliklerinden daha önemli bir şey yoktur. Partneri tarafından hep övülmek ister eğer onun egosunu sarsacak bir laf duyarsa ilişkiden anında topuklar.  Siz ne kadar öfkelenirseniz, onlar da o kadar ileriye giderler geri adım atmak onların lügatında yok.

Kurgu Diyarların İz Bırakan 13 Kötü Karakteri – Kayıp Rıhtım
AKREP: Görüşlerini alenen belli etmezler. Onlar ser verip sır vermez. Öfkesini mutluluğunu yansıtan tek bir mimik göremezsiniz yüzünde.  İç dünyalarından dışarıya taşan her detayın onları zayıflaştırdığına inanırlar. Aşkta da ketum tavrını sürdüren akrep burçları, karşısındakini deli döndürür. Karşısındaki insanı hep ‘aca seviyor mu’ ikileminde bırakır. Ama unutmayın Akrep kendinden başka kimseyi sevmez. İlişkilerinde hep şüpheci olması ona aşkı kaybettiriyor.  Terk edilen olduklarında, gururlarından asla ödün vermezler.

Maleficent Disney Hotstar | chegos.pl
YENGEÇ: Bu burcun insanı kaçmayı değil kovalamayı sever. Ulaşılamaz olan ona her zaman tatlı gelir. Eski sevgililerine hep takıntılıdır. Onlar anın tadını çıkarmak hayatındaki insanın kıymetini bilmek yerine hep geçmişi özler. Geçmişi parlak olmamasına rağmen kendine acı çektiren insanları unutamaz.  Sizi çok sevmesini ve kırmamasını istiyorsanız   onun eski sevgilisi kategorisine girmeniz yeterli...  Haklı çıkmak için her yolu denerler.  Manipülasyonda akrep burcunu bile sollarlar.

Editör: Gökçe Çalışcı