Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak Misli.com 3’ncü Lig’e yükselen Bursa Yıldırımspor’un Başkanı Ekrem Senal, Bursaspor’un kendilerinin ağabeyi olduğunu söylerken, “Bizden istedikleri zaman oyuncu alabilirler” ifadelerini kullandı.

Bursa Yıldırımspor Kulübü Başkanı Ekrem Senal, Nilüfer Doğa Restaurant’ta düzenlenen kahvaltı organizasyonunda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya Senal’ın yanı sıra İkinci Başkan Burak Selamet, Basın Sorumlusu Ahmet Eraslan ile yönetim kurulu üyeleri Zeki Öztürk ve Ahmet Taş katıldı.

AMACIMIZ BURSALI OYUNCULARI VİTRİNE ÇIKARMAK

Bursa Yıldırımspor ve sezonla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Ekrem Senal, “Geçen yıl başladığımız serüveni bu yıl 3. Lig’de Adıyamanspor maçıyla sürdürüyoruz. Bursa Yıldırımspor’un tek hedefi var; Bursa’daki genç oyuncuları vitrine çıkarmak ve başta Bursaspor olmak üzere Türk futboluna bu oyuncuları armağan etmek. Bursa Yıldırımspor’u Türkiye’nin gündemine oturan bir kulüp haline getireceğiz. Çünkü çok profesyonel çalışıyoruz ve emek veriyoruz. Bursa’nın da kulübümüze sahip çıkması lazım” diye konuştu.

4 TAKIMIMIZ VAR

Bursa’da Bursaspor, İnegölspor, Karacabey Belediyediyespor ve Bursa Yıldırımspor olmak üzere 4 profesyonel takım bulunduğunu kaydeden Senal, “Türkiye’nin gerisindeyiz. Özellikle Trabzon’a bakacak olursak Bursa’nın 4 katı takımı var. Artık bir şeyler yapmamız lazım. Bursaspor’un üstünde konuşacak kelimemiz olamaz ancak altını da doldurmamız lazım. Bursa Yıldırımspor üstüne düşeni yapacak. Bursa basınının da burada büyük rolü var. Bize sahip çıkıyorlar, bundan sonra da çıkacaklarına inanıyorum. Üstüne basa basa söylemek istiyorum ki bu takım hepimizin” dedi.

BURSASPOR BİZİM AĞABEYİMİZ

Ekrem Senal, ayrıca Bursaspor için her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirterek, “Bursaspor’dan oyuncu aldık, profesyonel yaptık. Bursaspor bizim takımımız. Almaya da devam edeceğiz. Ancak ne zaman Bursaspor bizden bir futbolcu isterse, istediği futbolcuyu bizden istediği zaman alabilir” ifadelerini kullandı.

VAKIF STADYUMU’NUN SON DURUMU

Başkan Senal son olarak şunları söyledi: “Vakıfköy’ün hemen üst tarafında yer alan tarafta park yapılıyor. Orada stadyum yer alıyor. 3 bin kişilik sentetik zemine sahip. Bize 10 bin, 15 bin kişilik stadyum bile yapılsa biz orayı doldururuz. Bir an önce de kendi stadyumumuzda oynamak isteriz. Prosedürler hızlandırılırsa çok mutlu olacağız” dedi.

                                                           * * * * *

 

2020-2021 TFF 3. Lig’de sezonun ilk haftasında pazar günü oynanan maçta Bursa Yıldırımspor evinde konuk ettiği Adıyamanspor karşısında 1-0 mağlup oldu.

Sıradaki maç ise 26 Eylül cumartesi günü saat 16.00’da. Yıldırımspor, Silivrispor’a misafir olacak.

Sezona Bursaspor gibi evinde ilk maçta mağlup başladılar, ikinci maç deplasmanda Bursaspor gibi galibiyetle dönerler inşallah!..