GÖKÇE ÇALIŞCİ
"Hangi burç nasıl aşık olur?" sorusunu yanıtlamak için size özel detaylı bir içerik hazırladık. Flört ettiğiniz kişi ya da sevgilinizi burcuna göre etkileme yolları... Her insan aşkı sorunsuz sevgisi ömürlük bir ilişki ister ama bazen işler yolunda gitmez, işte tam da işlerin yolumda gitmemeye başladığınız an bu içeriğimiz aklınıza gelsin. Yıldızınız bol olsun. Keyifli okumalar...

52 Görüş] Aşk ruhsal mıdır yoksa bedensel midir?Sana göre " Aşk" nedir?
KOÇ: Açık sözlü olan Koçlar aynı özeni karşı taraftan da bekler.  Koçlar kaçan değil kovalayan olmayı, burnunun sürtülmesini ister. Koçlar zoru arıyor, kolay lokma olanlar onlara göre değil.  Koç burcu insanı kendini savunmaktan korkmayan insanda aşkı bulur. 

Aşkın içinde neler var neler - Magazin Haberleri
BOĞA: Hırs, inat ve ihtirasın tek bir burçta toplanması korkunç bir şey gibi görünebilir ama Boğa burcu tam bir aşk insanıdır. Hayatlarına belirli bir istikrar ve yapı getirmesinin yanında aceleci olmayan birine aşık olmak isterler. 

İKİZLER: Sosyalleşmek ve eğlence denilince akla gelen ilk isim İkizler burcudur. Onların kırmızı çizgisi özgürlükleridir. Kendi gibi davranabildiği bir ilişki içinde olmak isterler. Kabına gör şekil almazlar. Onların rahat ilişki insanıdır. Anlaşılmayı ve kolay iletişim kurabilecekleri birine aşık olmaları muhtemeldir.

Kimlere aşık oluruz? Uzmanından aşk ve ilişkilere dair önemli bilgiler
YENGEÇ: Anaç olan Yengeçler ilişkide güven ve sadakat arar. Kendilerini evinde gibi hissettiği insanın yanında olmak ister.  Yengeç burcu şefkatli erkek/kadın ister hayatında. Çünkü Yengeçler çok gözyaşı döktü artık sadece huzur arıyor.

ASLAN: İlişkide yöneten taraf olmayı isteyen Aslanlar, liderlik özelliğini ilişkide de ön plana çıkarır. Her ne kadar egoist olsalar da minnoş bir kalpleri vardır. Hemen kırılırlar. İlişkide onu anlayacak o hassas kalbini görecek insanı ister. 

Bu burçları aldatmak çok kolay Bu burçları aldatmak çok kolay

BAŞAK: Meraklı ve entelektüel olan Başaklar özel her tarihi hatırlarlar. Detaylara gömülen Başaklar hayatında önemli günleri unutmayan insanı ister. 

TERAZİ: Kolay kolay aşık olmayan Teraziler romantiktir. Onlar ilişkilerinde  denge ister ne verdiyse karşı taraftan da onu bekler. İlişkilerini ortaklık olarak görürler. Yeteneklerini körelten değil destekleyen insanı ister. 

AKREP: Gizemli ve hassas olan Akrepler onu seven insanın tüm kusurları ile kendisini kabul etmesini ister. Onların hayatı ve aşk anlayışı sevgi ve saygı üzerine kuruludur.

Editör: Gökçe Çalışcı