Her maç çok zorludur ve başarısı çok anlamlıdır evet ama bu maçtaki galibiyet, tüm rakiplerimize gözdağı vermek anlamında psikolojik bakımından, “Biz bu ligin misafiriyiz. Ne yaparsanız yapın engelleyemeyeceksiniz” mesajıdır. Bursaspor uzun yıllardan sonra ilk kez Hatay, Karagümrük ve Akhisarspor ile oynanan üç kırılma maçını da kazanıyor. Bu takım desteği hakediyor...

Yeni transferlerden Serdar ve Tayfur’un ilk on birde başladığı maçta her ikisini de sene başından bu güne takımdaymış gibi formayı sahiplenmiş gördüm. Katkıları oldukça iyi…  
İbrahim Üzülmez’in bu maçtaki bence en önemli hamlesi yeni transfer Tayfur’u sağ bek olarak Shehu’yu ise orta sahada oynatmasıydı. Yanında da iki mücadele gücü yüksek, rakibin ensesinde boza pişiren oyuncularımız Emirhan ve Burak oynayınca, rakip orta sahasının bütün planları bozuldu. Bu orta sahamızın rakibe alanı daraltarak hem alan savunmasında hemde adam markajında nefes aldırmadı. Bir antrenör bir takımı ancak bu kadar değiştirir vesselam... Seleznov’u oyundan çıkartmada geç kalsa da galibiyetin gelmesi herşeyi örtmüş oldu! Eğer on kişi iken gol yeseydik fatura İbrahim hocanın olacaktı. 
Bursaspor’un son dört hafta dört gol atan golcüsü Seleznov, Serdar’ın ortasına çok şık bir kafa vuruşu Akhisar’da deprem etkisi yarattı. “Ben golcülüğümü tartıştırmam, ilahi adalet yerini bulur” diye haykırdı. Bırakın saha dışında ne yaparsa yapsın, çıksın sahada her hafta birer birer golünü atsın o bize yeter. Sanırım Sedat ve Seleznov için Yalçın hocanın kulakları çınlamıştır!..
Hakemin kırmızı kartı ağır bir karardı. Aynı hareketi yapan rakip sarı kartlı stopere kartını göstermeyerek tarafgir davranması gelecek maçlar için kötü bir alarm olarak kabul ediyorum. Acilen TFF nezdinde girişimlerde bulunulmalı. Hakkımızı yemesinler yeter...
Telafisi olmayan maçlara giriyoruz. Kimseye hakkımızı yedirmemeliyiz. Bursaspor aleyhine haksız düdük çalacak hakem kırk kez düşünmeli. Adaleti öne çıkarmalılar. Her takım eşit adaletli hakem yönetimini hak ediyor. 
TFF nin hakemlere müdahalesi olmazsa her maç hakemi de yenmek zorunda kalacağız... O nedenle Bursaspor hem saha içinde hemde saha dışında güçlü olmak zorunda.
Shehu, Sedat, Burak, Emirhan ve Çağlar bu maçın öne çıkanlarıydı. Özer sahada taşın altına elini koyanlardan biri. Mücadelesi oldukça iyi seviyede. Rakipler için tehlike Bursaspor için önemli bir kazanç. 
Bursaspor her maç daha derli ve toplu bir takım haline geliyor. Mücadele ve takım olarak topa hükmediş rakiplerine zor anlar yaşatmaya devam edecek. Ayrıca Savunmamızın tatlı sert oyunu ile orta alandaki Burak ve Abdullahi Shehu’nun defansımızdan gelen hemen hemen her topu alıp hücum bölgesine aktarmaları artılarımızdı. Diğer maçlardan bir farkımız da, rakip sahada Özer ve Serdar’ın kolay kolay top kaptırmamaları oldu. 
Son haftalardaki şehirdeki ve tribünlerdeki birlik ve beraberlik takıma, inanmış bir takım olmakla yansımış. İyi de olmuş. 
Önümüzdeki hafta son haftaların golcüsü Seleznov ve Özer kart cezaları nedeniyle yok. Olsun haftaya da Burak ile Kubilay var...
Kaldı on beş tane final maçı.  Sezon başından bu güne ısrarla vurguladığımız şey “Bursaspor her türlü olumsuzluğa rağmen galibiyet için inansın İçerde ve dışarda yenemeyeceği takım yok”
Bursaspor’un arması yeter...