Bursaspor'un bu sezon 6 golü VAR ile iptal edildi.  12. beraberlik. Penaltıyı kaçıran, iki topu direkte patlayan Bursaspor’umuzun işi zorlaşıyor. Neden mi? Seyirci  maçın sonlarına doğru geri pas ve yan top yapan oyuncularımızı  yuhalamaya başladı. Bu kötü bir gösterge. Acilen tribün takım birlikteliği sağlamalıyız. Yuhalanan oyuncu ne kadar başarılı olur? Beş haftadır yenilmiyoruz iyi güzel ama beraberlikler camiamızı tatmin etmiyor. Birlikteliğe zarar vermeye başladı. Bakalım Bursaspor berabere kalmaktan ne zaman yorulacak!

Attığımız golde Skubic kambura yattı. Burak Kapacak’ın dengesi bozuldu ve kaleciye çarptı. Pozisyonun olduğu yer ceza alanı dışı. Yani gol iptali yerine Skubic'in pozisyonunda iptal edilen gol sonrası karar penaltı olmalıydı. Herhalde Halis Özkahya'nın bildiği bizim bilmediğimiz bir oyun kuralı var? Gerçi iptal edilen golümüzün aynısını rakip bize atsaydı herhalde biz de isyan ederdik!

Konyaspor galibiyet için değil beraberlik için gelmiş. Disiplinli bir takım. Aykut hocanın eli takımın her yerinde hissediliyor. Kötü oynadılar ve hatta çok kötü oynadı Konyaspor. Bloklar arası kopukluk, kontrolsüzlük, hazırlık pas trafiğini yapamadılar. Bunun nedeni Bursaspor’un ikinci bölgede 3’lü sıkıştırmaları, ısrarla pres yapmaları ve oyun kurdurmaması etkili oldu. Top genelde bizdeydi. Çok sayıda tehlike yarattık ama beceriksizliğimiz buna fırsat vermedi.

Bursaspor’un iyi bir golcüsü ile ayağına top yakışan, oyunu kuran, final pası verebilen bir 10 numarası olsaydı  artı kaç puanımız olurdu?  Bursaspor’da santrafor Umut henüz Bursaspor'u taşıyacak oyuncu değil ama kapasitesinin üzerine çıkıyor. Bu maçta penaltı kaçırsa da çok başarılıydı. Bizim kadronun zayıf olması ve hamle oyuncularımızın olmaması, alternatifsizlik hocanın da elini kolunu bağlıyor. Gel de ara transferde takviye yapmayan yönetimi eleştirme!..

Şampiyonluk yaşamış kaç takımın tansfer tahtası kapalı?

Vergini çok ağır üç kez adam kaçırdı ama kalecimiz Muhammet zamanında çıkışlarıyla tehlikeyi önledi. Bu çocuk kalesinde devleşmeye devam ediyor. Gerisi golsüz 90 dakika.

Samet hoca maç sonunda takımla gurur duyduğunu ifade etti. Evet, bu takım sahada her şeyini ortaya koyuyor ama üretemiyor. Kapasite problemi var, final paslardaki beceriksizlik… Bu lig için sene sonu senaryomuz ümit vermiyor. Oyuncular profesyonel ve çok iyi paralar alıyorlar. Bu onların işi zaten. Sahada gurur duyulacak bir Bursaspor göremiyorum!..

Yönetim protesto edilsin ama maç bitsin o zaman... Son 15 dakika takıma tam destek verilecek zaman iken takımın moralini bozmak neden?  Bu maç kaostan çıkış olacak derken kaoslu günlere merhaba dedik. Umarım tribün oyuncu ayrışması son bulur. Bu moralle Beşiktaş maçını düşünmek bile istemiyorum. Biz ayağımıza taş bağlamayı seviyoruz. Biz de düşmana  gerek yok. İpimizi kendimiz çekeriz.

..Ama biline ki başka Bursaspor yok...