GÖKÇE ÇALIŞCİ

Astroloji haritasında aurası yüksek olarak açıklanan burçlar belli oldu. Bu burçlar hem fiziksel hem ruhsal davranışları ile insanları etkisi altına alabiliyor. Tek kelimesi ile insanlara istediğini yaptıracak güce sahipler. İnsanları  büyüleyici etkileri altına alabiliyorlar. baktıkları kişilerde adeta unutulmaz izler bırakabiliyorlar.  Bu burç gruplarında olan insanların doğuştan çekici olma potansiyelleri var. Bu nedenle her ortamda dikkat çekmeyi de başarıyorlar.

Aura Nedir? Aurası Yüksek, Farklı Bir Aurası Var Anlamları Nelerdir? -  Güncel Haberler Son Dakika

KOÇ: Lider, hızlı ve inisiyatif aşma özelliği sayesinde her zaman Koçlar ön plandadır. Bir patron değil lider komutan edasında hareket ederler.  Doğuştan çekici insanlar arasında yer alırlar. Büyüleyici bakışları ile  herkesi etkisi altına alırlar. Çünkü güçlü ve mücadeleci bir yapıya sahiptirler.

Sizi gözünden bile kıskanan burçlar Sizi gözünden bile kıskanan burçlar

Aura Nedir? Aurası Yüksek Ne Anlama Gelir? - CEOtudent

BAŞAK: Her ne kadar çekingen bir burç olarak bilinse de, büyüleyici tavırları en yakınını bile etkiler. Çalışkanlık konusunda kimse Başakları geçemez. Bilgileri sayesinde herkesi etkilemeyi başarırlar.

Aurası Yüksek Erkeklerin Özellikleri | Bimosyo.com

TERAZİ: Keskin ve delici bakışlara sahiptirler. Girdikleri her ortamda bakışlar onlara yönelir. Bakışları onların silahıdır. En yüksek auraya sahip burçlar arasındadırlar. Dikkat çekmek onların işi. Bırakın herkes işini yapsın:)

Editör: Gökçe Çalışcı