ASLI YEŞİLYURT

Gösterişi ve gücü seven Aslan burçları, her zaman lider olabilecekleri meslekler, pozisyonlar seçerler. Lider ruhları nedeniyle yönetilmekten çok yönetmeyi tercih ederler. Gücü seven Aslan burçları kimsenin otoritesinin altında kalmaya gelemezler. İşte lider ve otorite düşkünü Aslan burçları için uygun meslekler…

FOTOĞRAFÇILIK

backpacker-relax-mountain-with-camera-adn-sunset

Sanatla ilgili herhangi bir meslekte başarı yakalayabilen Aslanlar, hayata bambaşka bir çerçeveden bakar ve bu anları fotoğraflamaktan hoşlanır. Bu nedenle fotoğrafçılıkta da oldukça başarılı olurlar.

YÖNETİCİ

business-people-board-room-meeting

Listenin başında tabi ki yöneticilik geliyor. Hangi meslekte olursa olsun, Aslanların lider ruhları tatmin olmalıdır. Söz sahibi olmayı seven Aslanlar için yöneticilik biçilmiş bir kaftandır.

PİLOT

aircrew-member-using-control-panel-command-dashboard-navigation-fly-ariplane-cockpit-female-airliner-flying-plane-cabin-with-power-engine-switch-lever-close-up

Aslan burçları tüm özelliklerinin yanında stres yönetiminde de oldukça başarılıdır. Bu nedenle en zor mesleklerden biri olan pilotluğun da üstesinden gelebilir. 

Sizi gözünden bile kıskanan burçlar Sizi gözünden bile kıskanan burçlar

ÖĞRETMEN 

students-knowing-right-answer

Stres yönetimindeki başarıları, idealist ruhları ve kontrol etme takıntıları nedeniyle öğretmenlikte de başarıya ulaşabilirler.

YÖNETMEN

man-filming-with-professional-camera

Aslan burçları, hem sanat düşkünlüğü hem yönetme arzusu birleşince yönetmenlikte de bir hayli başarılı olurlar. Gerek tiyatro, gerek dizi film olsun birilerini yönetmek onlara büyük tatmin duygusu sağlar. Setteki tüm insanların onun tek bir lafına bakması Aslan egosu için çok değerlidir.

TASARIMCI / MODA TASARIMCISI

medium-shot-smiley-woman-indoors

Gösterişi seven Aslanlar için bir diğer uygun meslek ise tasarımcılık ve modacılıktır. Aslanların sanat duygusu da yüksek olur ve modaya çok düşkün olurlar. Zevkli ve yetenekli bir burç olan Aslanlar, moda tutkuları nedeniyle bu meslekte çok başarılı olabilirler.

OYUNCU

young-lady-with-wavy-hair-beautiful-makeup-posing-with-clapperboard-happy-emotional-woman-red-festive-dress-smiling-black-background

Şöhret düşkünü olmaları nedeniyle oyunculuk mesleğinde de bir hayli başarılı olurlar. Önde olmayı seven Aslan burçları için sahnede parıldamak çok önemlidir.

Editör: Aslı Yeşilyurt