GÖKÇE ÇALIŞCİ

Astroloji kuşağının tez canlı ve sabırsız burçları bir yana azim, sabır ve başarısı ile herkese örnek olan burçları belli oldu. Mücadeleci olan burçlar herkese örnek oluyor. İşte asla zorluklar karşısında yılmayan o burçlar...

Bu burçların cebi para görecek Bu burçların cebi para görecek

Portal Fantezi Kadın - Pixabay'de ücretsiz fotoğraf - Pixabay
KOÇ: Ne kadar hoppa olsa da Koçlar dediğim dedik bir insandır. Her zaman kendi bildiklerini uygularlar.  Hatalarından pişman olmazlar buna rağmen yine kendilerine saygıları sonsuzdur. Yaşadıkları onları asla yıldırmaz daima önlerine bakarlar.

Glenn Marshall on Twitter: ""the dimension of neither perception nor  non-perception " (The 8th Jhana meditation attainment in Buddhism)  https://t.co/n1ddBTIJkJ" / Twitter

BAŞAK:  Peygamber sabrına sahip olan Başakların üstesinden gelemeyecekleri  zorluk yoktur. Her adımını planlı atarlar. Bu sayede zorluklar karşısında yılmaz ve kolay bir şekilde atlatırlar. Rekabetçi yapıalrı sayesinde onları durdurmak imkansızdır.

SABIR: BEKLEME SANATI
OĞLAK: İnatçı ve işkolik olan Oğlaklar için başarı ve statü her şeydir. İşleri için canlarını bile verirler. Bu aşk ile yollarına çıkan her zorluğu ezip geçerler. Özel hayatlarında yaşadıkları zorluklar da onları yıldıramaz. Onlar bu kadar zorluktan sonra yaşayacakları pozitif duygudan zevk alırlar.

Editör: Gökçe Çalışcı