GÖKÇE ÇALIŞCİ

Bazı burçlar vardır ki zekası ile baş döndürür. Zekalarını o kadar iyi kullanırlar ki bu burçların serveti akıllarıdır. Girdikleri her ortamda zekası ile ön plana çıkarlar.  Zekası ile baş döndüren 3 burç; Kova burcu, Akrep burcu ve Oğlak burcu.

Dedektif Kimdir? - Habere Güven

KOVA:  BU burçları astrologlar bir dahi olarak tanımlar. Çılgın ve mantıklı fikirleri ile herkesin ağzını açık bıraktırır. Öğrenmeye açık burçlar arasında yer alan Kovalar,  yeni şeyler öğrenmeye bayılırlar. Zekaları sayesinde üstesinden gelemeyecekleri problem yoktur.

Bu burçlar 40’ından sonra zengin olacak Bu burçlar 40’ından sonra zengin olacak

Özel Dedektif Tutmak Yasal Mıdır - Vega Dedektif

AKREP: Her olayı çözmeye programlanmıştır Akrepler.  Çözüm odaklı olan bu burçlar hem gizemli hem de kafa karıştıran bir yapıya sahiptirler.  Entrikalarda tam bir iş bitiricidirler.  Sosyal ilişkileri de oldukça kuvvetlidir.  Analiz yeteneği arşa çıkan bu burçların zeka seviyesi oldukça yüksektir.

Dedektif Nedir? Nasıl Çalışır? Ne İş Yapar? - Fox Dedektiflik

OĞLAK: Disiplin ve çalışkanlık denilince akla ilk Oğlak Burcu gelir. İstikrarlı ve mantık çerçevesinde hareket eden bu burçlar  el attığı her işten zaferle çıkar. Zekaları ile sizi sizden alabilirler.  Oğlağın ilk serveti aklıdır. Zaten bu zeka ile de servete kavuşması yakındır.

Editör: Gökçe Çalışcı