Neden her şeyi eleştirir olduk şu ülkede! Durmak bilmeden her şeye eleştiri eleştiri…

Tabi ki bir vatandaş olarak eleştirdiğimiz bazı konularda haklı olabiliriz de, senin menfaatine olacak bir şeyi eleştirmek nedir kardeşim. 

Birçok ülkeden önce aşı çalışmalarına başlandı ülkemizde ve biz aşımızı bulamazken hükümet aşı bulan ülkelerden aşı tedarikinde bulundu. Çünkü vatandaşın sağlığı her şeyden önce gelir bizim ülkemiz için. 

Biz ne yaptık bunu yapan hükümeti eleştirdik eleştirdik. Saçma sapan iddialar ortaya attık. Birkaç kişinin eleştirilerini dilden dile dağıttık. Aşı konusunda daha hiçbir bilgi sahibi olmayan kişilerin bile ‘ben aşı olmamam arkadaş’ dediğini duyduk, sorduk, ‘olmamanın nedeni ne?’ diye arkadaşın söylediği mantıklı bir şey yok. ‘olmayın diyorlar’ diyor. 

Arkadaş bunu diyen kim söylesene? Neymiş efendim aşı kısır yapıyormuş, aşı 3 yıl sonra öldürüyormuş, aşı organlara zarar veriyormuş, aşı tamamen bir oyun, dünya nüfusunu azaltmak için bulunmuş bir araç!...

Ne desek ne yapsak boş bu insanlara laf anlatamıyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan yıllarda ülke nüfusunu artırmak için çağrıda bulundu ‘en az 3 çocuk’ diye. Neden böyle bir tehlikeyi göze alsın Cumhurbaşkanımız. 

Hadi onu bunu bir kenara bırakalım da asla hiçbir hükümet kendi milletine zarar vermeyi göze alamaz. Tam tersi yaşatmaya çalışan bir hükümetimiz var. Senin, benim için mücadele veriyor. 

Yaşlılarımız bir ayağı çukurda deyip, onları ölüme terk eden bir hükümetimiz yok. Tam tersi gençlerden önce yaşlılarımız yaşasın dedi. Dediğim gibi vatandaşını yaşatan bir hükümetimiz var. 

Sende oradan buradan duyduğun kulaktan duyma şeylere inanmayı bırak da git paşa paşa aşını ol. Sende rahatla bizde!