Siyasilere milletvekillerine bir sürü laf ederiz on binlerce maaş alıyor yetmiyor doymuyorlar diye.

Kaç para alırlar o para ile ne yaparlar orasını bilemem gözüm de yok. Hakkını vererek, gönül kırmadan yapılan her işin karşılığı benim gözümde helaldir.

Gelelim günlük 1000 TL’ye işe, mümkün mü asgari ücretin 2324 olduğu bir ülkede asgari ücretle çalışan bir işçinin aylık kazancını 2-3 günde alabilmek hem de devlete vergi de vermeden.

Abarttığımı düşünüyorsunuz değil mi lakin gün de 4 ya da 5 saat çalışarak bu parayı kazanabilirsiniz.

Nereden mi biliyorum geçen sene 4 ay bende bu işi yaptım. Hem de güzel paralar kazandım, helalini haramını sorgulamadan!

Şimdi size işi öğreteyim, biraz bilgisayardan anlamanız yeterli.

İşin adı otomobil arıza tespit cihazları satışı tamir ve bakımı.

Bu cihazların kurulumunu ve satışını yapıyorsunuz.

Piyasa çok canlı her ilde binlerce araç tamircisi var ve hepsi bu cihazları kullanmak zorun da işi bilen de pek yok.

Türkiye’de bir elin parmakları kadar firma var işi layıkıyla yapan.

Sizde onlar gibi çalışacağım diyorsanız hatırı sayılır sermaye lazım lakin siz fason çalışıyorsunuz kimseye bağlı değilsiniz vergi algıda yok, firma kursanız dahi biraz vergi verirsiniz.  Zira sizi kontrol edecek merci yok. Kontrol etseler de, faturasız ürün aldığınız için sıkıntı yok, ürünlerimizin bir çoğu Çin’den el altından geldiği için her zaman orijinal ürün satmıyorsunuz, hatta satamıyorsunuz zira kopyasına talep daha fazla. Yani alan memnun satan memnun…

Genellikle satacağınız ürünler Çin mali kurulum programları (Krek)  ve bedava 300 TL’ye aldığınız cihazı 1200-7000 bandında satabiliyorsunuz o sizin vicdanınıza kalmış programlar Krek olduğu için bedava yani para ödemiyorsunuz, ödeseniz de müşteriden 3 katını alıyorsunuz.

Tatil yapıyorsunuz Antalya, Bodrum, Aydın Türkiye’nin her yerini geziyorsunuz, buyurun size iş imkanı dileyen olursa daha ayrıntılı bilgi verebilirim kimden nereden cihaz alınır nerelere satılır. Beyler bayanlar günlük 1000 TL’den bahsediyorum…

Siz yine de spor yapın sağlıklı kalın.