GÖKÇE ÇALIŞCİ

Makyaj çantasında minimal düşünün Makyaj çantasında minimal düşünün

Her kadın olduğundan daha genç görünmek ister bunun için yapmanız gereken aslında oldukça basit. Dolabınızda bulunan birkaç parça ile hem şık hem de genç görünmeniz mümkün.  İşte bunun dolabınızdan eksik etmemeniz gereken aksesuarlar:

FULAR VE BERELER

Fular nasıl kombinlenir? Fular nasıl kullanılır? - Moda HaberleriRenkli aksesuarlar sizi her zaman daha genç gösterir. Çünkü sizi daha enerjik gösterir. Renkli şapkalar ya da ipek fularlar zarif ve şık bir görünüme sahip olmanızı sağlar.

SAÇ AKSESUARI

Perfekte Sommer-Frisur: Wir tragen wieder Haarbänder

Kıyafetlerinize ve tarzınıza uygun seçeceğiniz  renkli saç bantları, çiçekli tokalar genç bir görünüm elde etmenizi sağlar.  Ancak bunun için saçınızda hareketli bir model tercih etmemelisiniz.

ÇANTALAR

Kıyafete göre çanta nasıl kombinlenir?

Çanta bir kadının en dikkat etmesi gereken konudur. Kombininizle alakası olmayan bir çanta sizi olduğunuz yerde emanet gibi gösterir.  Yapmanız gereken tek şey modaya uygun ve şık olanını seçmek. Cesur olun ve canlı renkleri seçmekten asla korkmayın!

SAATLER

Yeşil Silikon Kordon Kadın Saat Bileklik Kombin Se hs1648 - Osevio.com
Kullandığınız saat sizi yansıtır. Saat seçiminde oldukça dikkatli olmalısınız. Renkli ya da şıkır şıkır üzerinde sallantılı aksesuarları olan saatlerden birini seçin. Ufak saatler her zaman daha zarif gösterir.

Editör: Gökçe Çalışcı