GÖKÇE ÇALIŞCİ
Zodyak kuşağında acımasız 3 burç vardır ki sakın onlara bulaşmayın. Kendisine bir kötülük yaptı iseniz kaçacak delik arayın. Kindarlık seviyeleri o kadar ağırdır ki intikam almadan gözlerine uyku girmez. Hataya asla tahammül edemezler. Söz konusu doğuştan kindar o burçlar.
İnsanlar neden kin tutar? - Molatik İlişkiler

Öfkesi ile dağları titreten burçlar Öfkesi ile dağları titreten burçlar

BOĞA: Boğaya kırmızı bayrağı gösterdi iseniz acilen olduğunuz yeri terk edin, sizin için intikam zilleri çalıyordur muhtemelen.  Boğanın damarına bastığınızda ani tepki vermez zamanını bekler. Yaşadıkları bütün kötü olayları not ederek içine atar. Zamanı gelince ise o defter sizin amel defteriniz olacaktır. Boğaları sevin düşman olmayın:)

Kinci İnsanlar Affetmez ve Asla Unutmaz - Sağlığa bir adım

BAŞAK: Duygusallığı ile bilinen Başakların ayarları ile oynarsanız sizin için ‘kin yükleniyor’. Doğru zamanda doğru yerde intikamlarını alırlar. Ve içindeki o acımasız şeytanı çıkartırlar. Kötü olayları unutmuş gibi yaparak adeta bir aslan gibi avına hiç ummadığı zamanda saldırır.
Kin, öfke, nefret, kıskançlık ve düşmanlık duyguları ile nasıl başa  çıkılır? - Mynet trend

YENGEÇ: Astrolojinin minnoş burçları yengeçleri kötü omaya, kindar olmaya siz zorladınız. Şimdi de  başınıza geleceklere katlanın. Ne kadar merhametli olsalar da içlerinde bir şeytan yatar. Eğer bir yengeç ile ters düştü iseniz ‘Minareyi çalan kılıfını hazırlar’ misali kılıfınızı hazırlayın. Doğru anda doğru zamanda yengeç yaptıklarınızı burnunuzdan getirecek.

Editör: Gökçe Çalışcı