Fotoğraflarda görünen arazi, Çekirge Devlet Hastanesi karşısında bulunuyor ve tam 2 dönüm. Bölge halkının park ve spor alanı isteği sonrası yeşillendirme çalışmaları başladı ve sonrasında nedendir bilinmez birden durdu... Peki neden?

Bizlerde Şubat ayında bu konuyu meclis oturumunda gündeme taşıdık. Sayın Başkan Mustafa Dündar da sağ olsun, bu yere park yapacaklarını söyledi.    

Nitekim de aynen dediği gibi, Mayıs ayında faaliyete başlandı. Etrafı betonla çevrildi, duvarlara taşlar döşendi, zemin düzeltildi…

Sonra da birden bire çalışma nedense durdu.

O gün bugün, arazi aylardır çalışmanın devamını bekliyor.

Bu süreçte otlar ve çalılar alanı kapladı.

Bizlerde bölge halkının da isteği üzerine, Çekirge Mahalle Muhtarı Sayın Coşkun Alıntaş ile yerinde yaptığımız tesbitler de ortaya çıkan tabloyu, fotoğraflar ile birlikte kamuoyunun ve de Sayın Başkan Mustafa Dündar’ın bilgisine sunuyoruz.

VE DE SORUYORUZ;

Hem mahalle sakinlerine hem de hastaneye gelecek olan vatandaşlarımıza hizmet verecek olan bu park yapımından niye vazgeçildi?

Osmangazi Belediye Başkanlığının başladığı ve yarım bıraktığı bu projeyi tamamlaması için göreve davet ediyor, gecikme gerekçesi için açıklama bekliyoruz.

 Cemil AYDIN

MHP Grup Sözcüsü

Sıra geldi çatıdaki alüminyum kaplamaya

Fotoğraftaki bina, tam 31 yıl önce inşaatı yapılıp altından kaynayan su durdurulamadığı için terk edilen ÇELİKPALAS Otel’in perişan ilave binasının ta kendisidir.

SÖKEN SÖKENE

Bu süreç içerisinde yüzlerce dökme demirden rögar kapağı, yüzlerce alüminyum kapı ve penceresi sökülmesine ve de defalarca kez Emekli Sandığı’na ‘Malınıza sahip çıkın’ diye yazılar yazmamıza rağmen bir türlü ilgilenilmeyen metruk bina!

YAZIK MİLLİ SERVETE

Şimdide çatılardaki alüminyum kaplamalar sökülüyor. Her yıl bir kişinin cesedinin bulunduğu binanın kapısında, nöbetçi var diye yalanlar uyduruluyor, halbuki nöbetçi kulübesi var ancak içinde bekçi yok. Yazık milli servete...

Çekirge Mahalle Muhtarı

Coşun ALINTAŞ

Köyümüzün suları akmıyor!

Sayın BUSKİ, Mustafakemalpaşa Doğancı Köyü’nde bulunan evlerimizde su yok! Çeşmelere gelen su çoğu zaman elektronik aletleri çalıştırmıyor ve bizlerde mecburen taşıma su ile ihtiyaçlarımızı görmeye çalışıyoruz.

Kaldı ki Doğancı Köyü’müzün bu sorunu uzun zamandır mevcut.  Sularda basınç yok. Lütfen yetkililerden konuyla ilgilenip köyümüzün su sorununu çizmeleri için yardım bekliyoruz.

Saygılarımızla

Mustafakemalpaşa Doğancı Köyü Sakinleri 

TEŞEKKÜR PANOSU

Onlarsız bir bayram düşünülemez!

Her bayram olduğu gibi bu bayramda gönüllülerimiz davetimi kırmayarak huzurevi sakinlerimiz ile bayramlaşmaya geldiler. Ne kadar çok kişi o kadar muhabbet, o kadar can yoldaşı demek onlar için. Onlarsız bir bayram düşünülemez.

SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Misafirperver olan tüm huzurevi sakinlerimize ve davetimi kırmayarak gelen Erdem Ateş, Leyla Yıldız, Jale Varlı ve İsmail Varlı’ya çok teşekkür ederim.

TÜM GÖNÜLLÜLERİ BEKLİYORUZ

Ayrıca çok isteyip bazı sebeplerden dolayı bize katılamayan tüm gönüllülerimizi huzurevi ziyaretlerimize bekliyoruz. Saygılar.

Necla KAŞIK 

LÜTFEN, hepinizden kocaman bir alkış rica ediyorum!

Bu bayramda 250 yetim ve kimsesiz çocuklarımızın giyimlerinde bize yardımcı olan; VYS Mimarlık ve İnşaat, Prof. Dr. Yılmaz Özen, MBSA Ambalaj, Görukle Kampus Eczanesi, Mahmut Kurucay’a minik yavrularımız adına, TEŞEKKÜRLER. İyi ki sizin gibi yüreği güzel insanlar var.

Saygıyla

Boybeyi ÇELİK