GÖKÇE ÇALIŞCİ

Astrologlar her burcun mutluluk seviyesinin aynı olmadığı vurgulayıp bazı kişilerin diğerlerine oranla daha melankolik olabileceklerini açıkladı. Onlar olayların hep kötü tarafından bakıyor. İşte en mutsuz 3 burç... 

Mutsuzluk bulaşıcıdır: Bireyleri Mutsuz Olan Bir Toplum Mutlu Olamaz - erol  anar

BAŞAK: Takıntılı ve mükemmeliyetçi olan Başakların beklentisi hep yüksektir. Çıtayı hep arşta tuttukları için karşılaştıkları durumlar onları memnun etmek. Hep mükemmeli ararlar. Bu arayış onları çıkmaza sürükler bu durum da onların mutsuz olmasına sebep olur. Astrologlar, Başakların mutlu olmak için her zaman daha fazlasına ihtiyaç duyduklarını söylüyor. Sevgili Başaklar unutmayın ki fazla mükemmeliyetçilik insanı yıpratır. 

TÜİK açıkladı: 2020 yılında mutsuz insan sayısı arttı - Sigortaci Gazetesi

YAY: Eğlenceli ve maceracı olarak tanıdığımız Yayların içinde mutsuzluktan bir dağ var aslında. Onlar sadece yaşadıklarını içine atıyor ve etrafına yalandan mutluymuş gibi pozlar veriyor. Yaylar tahmin ettiğinizden daha mutsuz. Onların, kendilerini mutlu eden şeylere daha çok yönelmeleri gerekiyor. 

Mutsuz Olmanıza ve Hayattan Bezmenize Neden Olan 40 Hatalı Yaklaşım |  Paratic

BALIK: Su grubunda yer alan Balıklar sulu göz özellikleri ile bilinir. Onlar ağlamak için yer arar. Balıkların yaşam mottosu mutsuzluktan beslendir.  

Bu burçlar 40’ından sonra zengin olacak Bu burçlar 40’ından sonra zengin olacak

  

Editör: Gökçe Çalışcı