Zeki değilseniz bu burçtan uzak durun Zeki değilseniz bu burçtan uzak durun

GÖKÇE ÇALIŞCİ

Astrologlar cazibelerini konuşturarak herkese mavi boncuk dağıtan burçları açıkladı.  Astrologlar bu burçlar konusunda uyararak gerçekten aşık olmadıklarını söyledi. İşte o burçlar...

Çapkın erkek/kadın uslanır mı? - KizlarSoruyor
ASLAN:  Bu burç çok zor aşık olur ve hayatına aldığı insanı da asla bırakmaz. Ama size daha ilişkinin başında hemen aşık oldum diyorsa arkanıza bakmadan kaçın. Büyük ihtimalle siz de egosunu tatmin edip kaçacaktır.  İlişkilerinde eksiklik hissederse gözü hemen dışarı kayar. 

TERAZİ: Hayatında hep dengeli davranan bu burcun insanları aşkta tutarsız davranabiliyor. İlişkilerine sadık kalmak onlara göre değildir. Çapkınlık onlar için bir eğlencedir. Ağızları iyi laf yaptığı için sizi hemen kandirabilirler, hemen hemen herkesin gönlünü kolayca kazanırlar.

safkan Uygun yüzde çapkın erkek - agarethiopia.com
İKİZLER: En çapkın burç olarak bilinen İkizler'in güzel vakit geçirmek için yapmayacağı şey yoktur. Birini sevmeseler bile maksat zaman geçsin kafasındadır. 

AKREP: Tutku enerji cazibe bir araya gelince Akrep ortaya çıkar. Bu burçların bağlılık sorunu vardır. Hemen sıkılır ve yeni heyacanlar aramaya başlar. Onun gözünde herkes bir kurbandır. 

YAY: Flörtöz burçlardan biri de Yay'dır. Duygularını hep uçlarda yaşar. Aşık değiller ise uzun süreli ilişkilerini sürdürmezler.

Editör: Gökçe Çalışcı